telefoons duurder betaalbaar bereikbaar

Telefoons worden veel duurder – toch betaalbaar bereikbaar?

De prijs van mobiele telefoons is volgens Tweakers.net de laatste jaren flink gestegen. Zo betaalde je in 2011 nog gemiddelde €230 voor een nieuwe telefoon, is de gemiddelde prijs voor een nieuw toestel inmiddels gestegen naar €530.

Het gebruik van twee telefoons

Veel mensen lopen nog vaak met  twee telefoons op zak, één voor privé en één voor zakelijk gebruik. Om toch te kunnen besparen op de kosten wordt er dan vaak besloten om maar twee midden range toestellen aan te schaffen, zodat je toch enigszins betaalbaar bereikbaar blijft op twee telefoonnummers.

Met Dubline bespaar je aanzienlijk op je kosten

Wil je toch graag bereikbaar zijn op meerdere nummers zonder een grote investering? Dan is de Dubline app de oplossing voor jou! Bij Dubline ben je bereikbaar met twee nummers op één toestel vanaf slechts € 4,75 excl. btw per maand. Zo hou je zakelijke- en privégesprekken gescheiden en ben je overal bereikbaar met je landelijke of regionale nummer.

Hoe werkt de Dubline App?

De app die Dubline ontwikkeld heeft, werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij.

Omdat Dubline werkt met een andere ringtone, weet je direct of je zakelijk of privé wordt gebeld. Wil je even niet bereikbaar zijn? Zet de app dan op ‘niet storen’. Binnenkomende gesprekken gaan dan automatisch naar een ander verbonden toestel of je voicemail, die je persoonlijk kunt inspreken.

De Dubline App heeft de volgende voordelen:

  • Geen dubbele kosten
  • Je kunt WhatsAppen met je zakelijke nummer
  • Per nummer kan de app gebruikt worden op 5 toestellen
  • Je hoeft nooit meer door te schakelen

Wil jij ook altijd bereikbaar zijn met twee nummers op een telefoon?
Meld je dan snel aan!

Aanmelden