Dubline geef vrijheid en professionaliteit
met een kantoornummer op de mobiel.

Niet meer doorschakelen naar mobiel.

Als financieel adviseur bent u met Dubline overal op uw mobiel bereikbaar met uw kantoornummer, of u nu onderweg naar een klant bent of gewoon op kantoor. Zo houdt u uw 06 nummer privé en belt u zakelijk met uw kantoornummer als 2e nummer op uw toestel. U hoort een andere ringtone als u op het kantoornummer gebeld wordt. Zo weet u direct hoe u het gesprek kunt aannemen. Bent u in  gesprek dan komt een oproep op uw nummer automatisch in de aparte voicemailbox. Ook als u een welkomstboodschap op uw nummer wilt of doorschakelen naar een professionele aanname service dan helpen we u graag.

Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een kantoornummer

Bij Dubline kunt u bellen met, en gebeld worden op uw kantoornummer. We gebruiken hiervoor een app, geschikt voor Apple iOS en Google Android. Uiteraard kan dit ook in combinatie met een “vast” voip toestel voor op het bureau.

Bellen voor vaste lijn tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en u heeft geen doorschakelkosten meer. Aan inkomende oproepen zijn geen kosten verbonden.

Voor Android en iOS

De Dubline app werkt op Android en op iPhone. U kunt de app downloaden via de Play Store of via de App Store. Tijdens de registratie kunt u aangeven of u een nieuw nummer wilt of uw bestaande nummer wilt meenemen.

Integratie met contactenlijst

U kunt de contactenlijst van uw telefoon eenvoudig gebruiken, zo kunt u makkelijk terug bellen en weet u wie er belt.

Aanmelden WhatsApp icoon