Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een kantoornummer op uw iPhone.

Op uw iPhone bereikbaar met een kantoor en mobiel nummer

Met de Dubline app, krijgt u – naast uw 06 nummer – een lokaal, kantoornummer op uw iPhone omdat deze zijn nu net zo mobiel zijn als 06 want Dubline is geen doorschakel dienst. Heeft u bijvoorbeeld een onderneming in de regio Amersfoort, dan ontvangt u de telefoontjes op dit 033 nummer rechtstreeks op uw mobiel, zonder ingewikkelde en dure doorschakelingen. We hebben voldoende nummers voor alle postcode gebieden op de plank liggen. Associeert u een 033 nummer als iets wat aan een kabel hoort ? Die tijd is echt voorbij en nu Whatsapp business er bij komt voor het zakelijk chatten bent u met Dubline makkelijk herkenbaar & bereikbaar en vooral lekker flexibel.
Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een kantoor nummer, direct vanaf uw iPhone

Bij Dubline kunt u bellen met, en gebeld worden op uw extra nummer. We gebruiken hiervoor een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone iPhone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoort u direct op welk nummer u gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en u betaalt niet voor inkomende oproepen. U ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iOS zonder extra SIMkaart of additionele hardware

De Dubline app werkt vanaf iOS 10 en u kunt deze downloaden via de App Store. Tijdens het aanmelden kunt u kiezen uit 15 nieuwe nummers of uw nummer porteren en de registratie eindigt met een verificatie betaling met Ideal van 1ct.

Integratie met contactenlijst

U kunt de contactenlijst van uw telefoon eenvoudig gebruiken, zo kunt u makkelijk terug bellen en weet u wie er belt. Dubline maakt geen kopie van uw contactenlijst, het zijn immers uw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon