Bellen met een 022 netnummer vanaf mobiel

Ben je op zoek naar een 022 netnummer om zakelijk mee te bellen? Bij Dubline bel je eenvoudig met een Den Helders 022 netnummer vanaf je mobiel. Zo heb je de flexibiliteit van een 06 nummer, maar wel de zakelijke en Den Helderse uitstraling van een 022 netnummer.

Waarom een 022 netnummer op mobiel?

Waarom zou je met een 022 netnummer vanaf je mobiel bellen? Een 022 netnummer is een vast nummer, waarmee je normaal gesproken vanaf een vaste telefoon belt. Tegenwoordig zijn we echter steeds meer onderweg of werken we vanuit huis. Dan kan een vaste telefoon je bereikbaarheid als bedrijf beperken. Dubline zorgt ervoor dat je de professionele uitstraling en herkenbaarheid van een Den Helders 022 netnummer behoudt, maar wel de flexibiliteit hebt van een 06 nummer.

022 NETNUMMER AANVRAGEN >

 

022 nummer aanvragen professionaliteit

Voordelen 022 netnummer bij Dubline

  • Geen extra SIMkaart of toestel nodig

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Herkenbare Den Helderse uitstraling

  • WhatsApp met je 022 netnummer

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra 022 netnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst). Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een 022 netnummer. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

022 NETNUMMER AANVRAGEN >

WhatsAppen met je 022 netnummer

Met een 022 netnummer op je mobiel maak je nu ook eenvoudig een tweede WhatsApp profiel aan waarmee je WhatsApp Business activeert. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Wat kost bellen met een 022 netnummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een 022 netnummer en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

022 NETNUMMER AANVRAGEN >

022 netnummer aanvragen

Ook eenvoudig bellen met een 022 netnummer op je mobiel?

Met Dubline bel je eenvoudig met een 022 netnummer en houd je zo zakelijk en privé gescheiden. Ook bespaar je op de aanschaf van een vaste telefoon, omdat je met je 022 netnummer belt via je mobiel.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

022 NETNUMMER AANVRAGEN >

022 netnummer aanvragen

Deze plaatsen horen bij het 022 netnummer

Den Helder, Den Burg, Schagen, Middenmeer, Enkhuizen, Hoorn.

Liever een ander telefoonnummer?

Bij Dubline hebben we alle 141 netnummers in Nederland op voorraad. Daarnaast hebben we ook 085 nummers en 06 nummers beschikbaar.

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Je eigen 022 nummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon