Bellen met een 070 netnummer vanaf mobiel

Ben je op zoek naar een 070 netnummer om zakelijk mee te bellen? Bij Dubline bel je eenvoudig met een netnummer voor de gemeente Den Haag vanaf je mobiel. Zo heb je de flexibiliteit van een 06 nummer, maar wel de zakelijke uitstraling van een 070 netnummer van de gemeente Den Haag.

Waarom een 070 netnummer op mobiel?

Waarom zou je met een 070 netnummer vanaf je mobiel bellen? Een 070 netnummer is een vast nummer, waarmee je normaal gesproken vanaf een vaste telefoon belt. Tegenwoordig zijn we echter steeds meer onderweg of werken we vanuit huis. Dan kan een vaste telefoon je bereikbaarheid als bedrijf beperken. Dubline zorgt ervoor dat je de professionele uitstraling en herkenbaarheid van een 070 netnummer van gemeente Den Haag behoudt, maar wel de flexibiliteit hebt van een 06 nummer.

070 NETNUMMER AANVRAGEN

 

070-nummer-professionaliteit

Voordelen 070 netnummer bij Dubline

  • Geen extra SIMkaart of toestel nodig

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Herkenbare uitstraling van de gemeente Den Haag

  • WhatsApp met je 070 netnummer

070-den haag-nummer-aanvragen-

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra 070 netnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst). Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een 070 netnummer. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

070 NETNUMMER AANVRAGEN

WhatsAppen met je 070 netnummer

Met een 070 netnummer op je mobiel maak je nu ook eenvoudig een tweede WhatsApp profiel aan waarmee je WhatsApp Business activeert. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Wat kost bellen met een 070 netnummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een 070 netnummer en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

070 NETNUMMER AANVRAGEN

070 netnummer aanvragen

Een 070 netnummer aanvragen?

Wil je en 070 netnummer aanvragen? Met Dubline bel je eenvoudig met een 070 netnummer en houd je zo zakelijk en privé gescheiden. Ook bespaar je op de aanschaf van een vaste telefoon, omdat je met je 070 netnummer belt via je mobiel.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Vraag eenvoudig een 070 netnummer aan.

070 NETNUMMER AANVRAGEN

070 netnummer aanvragen

Deze plaatsen horen bij het 070 netnummer

Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Den Haag

Liever een ander telefoonnummer?

Bij Dubline hebben we alle 141 netnummers in Nederland op voorraad. Daarnaast hebben we ook 085 nummers en 06 nummers beschikbaar.

"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Je eigen 070 nummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon