Voordelen van Dubline

two-lines-white illustratie

Naast je 06 een kantoornummer

no-extra-sim-white illustratie

Géén extra
simkaart nodig

keypad-outline-white illustratie

Kies je eigen
nummer

multiple-phones-outline-white illustratie

Eén nummer op
meerdere toestellen

no-forwarding illustratie

Nooit meer doorschakelen

telephone-poll illustratie

Werkt met elke provider

Afbeelding van een iPhone 8 Zilver met het gesprekschermAfbeelding van een Google Pixel met het aanmelden voltooid scherm
iPhone SE - binnenkomend gesprek op een gelockt scherm

Twee volwaardige nummers op één toestel

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn naast je huidige 06-nummer. Je tweede, Dubline-nummer kent meer zakelijke functionaliteiten dan je ‘gewone’ 06-nummer; met de komst van Whatsapp Business kun je je tweede lijn ook gebruiken om te appen. Daarnaast heb je dezelfde functionaliteiten en kun je gebruik maken van je luidspreker, bluetooth, contactenlijst, nummerherkenning en voicemail.

 

Geen extra SIM kaart nodig

Als je een tweede nummer wilt op je mobiel, heb je nu altijd een dual SIM kaart nodig of 2 toestellen. Bellen met Dubline gaat via het datanetwerk. Je hebt daarom geen SIM kaart nodig maar alleen de Dubline app.

Afbeelding van een iPhone SE met het toetsenbordscherm
Dubline regio codes in Nederland

Kies een nieuw nummer of neem je bestaande nummer mee

Tijdens het aanmeldproces van Dubline krijg je de keuze uit een tiental nummers uit de regio waar je gevestigd bent en een vijftal 085-bedrijfsnummers. We hebben nummers in alle postcoderegio’s beschikbaar. Wil je liever je huidige kantoornummer overzetten op je mobiel? Geen probleem! Je kunt dit tijdens het registratieproces aangeven. Wij vragen nummerportering voor je aan en meestal is dit binnen 5 werkdagen geregeld.

Eén nummer op meerdere toestellen

Run je je bedrijf samen met een partner of wil je je zakelijke telefoonnummer ook bij iemand anders laten uitkomen? Dat is geen probleem. Dubline verbindt maximaal 5 toestellen (smartphones en/of vaste VoIP- toestellen) aan hetzelfde nummer. Je kunt dan met alle aangesloten toestellen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer. Als je de app op ‘niet storen’ zet, dan komen de oproepen automatisch uit bij de andere verbonden toestellen.

Afbeelding van een inkomend gesprek
Afbeelding van een iPhone SE met het toetsenbordscherm

Nooit meer doorschakelen

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn die werkt via het datanetwerk (VoIP) en maakt geen gebruik van je GSM-lijn. Dubline is daarom geen doorschakeldienst die tot onnodig hoge gesprekskosten leidt. Inkomende gesprekken zijn kosteloos. Ook heb je geen vaste telefoonlijn of telefooncentrale meer nodig, alleen de Dubline app.

Geen nieuw mobiel abonnement nodig

Dubline werkt op wifi en op de 3G en 4G mobiele datanetwerken van elke telecomaanbieder. Je hoeft dus geen nieuw mobiel abonnement af te sluiten om een extra nummer te hebben.

Eenvoudige en snelle registratie

De registratie bij Dubline en nummerkeuze kost kost je maar drie minuten. Heb je een KvK-nummer bij de hand, dan kan het nog sneller.

Direct inschrijven

Aanmelden WhatsApp icoon