Je mobiel doorschakelen?

Zit je in een belangrijke bespreking, ben je op vakantie of heb je een andere reden om je mobiele telefoon niet op te nemen? Het doorschakelen van je mobiel kan soms handig zijn. Op deze manier worden telefoontjes toch aangenomen wanneer jij niet in die gelegenheid bent.

Je kunt je mobiele telefoon doorschakelen naar andere mobiele of vaste nummers. Dit is vrij eenvoudig, maar kost wel geld. Wanneer de doorschakeling van je mobiel actief is, betaal je de kosten van het gesprek dat gevoerd wordt met het andere nummer.

MEER OVER HET DOORSCHAKELEN VAN JE TELEFOON

Telefoon doorschakelen

Voordelen Dubline

 • Bellen met twee nummers op één telefoon
 • Doorschakelen niet meer nodig
 • Altijd flexibel bereikbaar met je zakelijke nummer
BEKIJK ALLE VOORDELEN

Mobiele telefoon doorschakelen niet meer nodig

Wil je je mobiel niet meer doorschakelen, maar wel de voordelen van het doorschakelen? Dan is Dubline de oplossing.

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je schakelt jouw zakelijke nummer dus niet door naar je telefoon. Het Dubline nummer is een apart nummer en bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools zodat je je telefoon niet meer hoeft door te schakelen. Wil je zakelijk niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app op niet storen. Wil je dat collega’s de telefoon opnemen? Als zij ingelogd zijn op het Dubline account gaat de oproep automatisch bij hen over.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende nummers.

Het voordeel is dus dat je eenvoudig met een zakelijk vast nummer belt vanaf je mobiel zonder je telefoon door te schakelen. Handig als je een vast telefoonnummer wil gebruiken voor je bedrijf.

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

mobiele telefoon doorschakelen
mobiele telefoon doorschakelen

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je je mobiele telefoon dus niet meer door te schakelen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Bellen zonder je mobiele telefoon door te schakelen?

Met Dubline bel je met twee nummers vanaf je mobiel, zonder doorschakelen Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en bespaar je op de aanschaf van een extra telefoon.

Wil jij net als ruim 5.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Je mobiele telefoon doorschakelen

Wanneer je je mobiele nummer wilt doorschakelen doe je dit via de instellingen van je mobiele telefoon. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Android en iOS.

Mobiel doorschakelen met Android

 • Open de instellingen app;
 • Klik op oproepen onder Apps;
 • Ga naar meer instellingen;
 • Ga naar oproepen doorschakelen;
 • Ga naar spraakoproepen;
 • Ga naar altijd doorschakelen;
 • Vul het telefoonnummer in.

Mobiel doorschakelen met iPhone

 • Open de instellingen app;
 • Ga naar telefoon;
 • Ga naar doorschakelen;
 • Schakel de optie doorschakelen in;
 • Vul het telefoonnummer in.

Naast het instellen via de instellingen van je mobiel kun je ook je mobiele nummer doorschakelen door het invoeren van een simpele code: **21*telefoonnummer#.

085 nummer aanvragen gemakkelijk
"Makkelijker kan niet!"
Patrick Riemers
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon