Telefoon eenvoudig doorschakelen?

Op zoek naar een manier om je telefoon door te schakelen? Bijvoorbeeld omdat je jouw vaste zakelijke nummer mobiel wil kunnen aannemen of door wil schakelen naar je collega? Je telefoon doorschakelen naar bijvoorbeeld je mobiel is vrij eenvoudig, maar kost wel geld. Wanneer de doorschakeling actief is, betaal je de kosten van het gesprek dat gevoerd wordt met het andere nummer. Maar er is een eenvoudigere oplossing, de Dubline app.

Met Dubline gebruik je een tweede zakelijk nummer op je mobiel. Zo hoef je je zakelijke nummer niet meer door te schakelen naar je mobiele telefoon.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

 

twee nummers iPhone zonder Dual Sim

Voordelen Dubline

  • Bellen met twee nummers op één telefoon
  • Privé en zakelijk eenvoudig gescheiden houden
  • Altijd flexibel bereikbaar met je zakelijke nummer
BEKIJK ALLE VOORDELEN

Telefoon doorschakelen niet meer nodig met Dubline

Je telefoon doorschakelen? Dat is niet meer nodig als je Dubline gebruikt.

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je schakelt jouw zakelijke nummer dus niet door naar je telefoon. Het Dubline nummer is een apart nummer en bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools zodat je je telefoon niet meer hoeft door te schakelen. Wil je zakelijk niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app op niet storen. Wil je dat collega’s de telefoon opnemen? Als zij ingelogd zijn op het Dubline account gaat de oproep automatisch bij hen over.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende nummers.

Het voordeel is dus dat je eenvoudig met een zakelijk vast nummer belt vanaf je mobiel zonder je telefoon door te schakelen. Handig als je een vast telefoonnummer wil gebruiken voor je bedrijf.

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

telefoon doorschakelen
telefoon doorschakelen

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je je telefoon dus niet meer door te schakelen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook eenvoudig bellen zonder je telefoon door te schakelen? Meld je aan voor Dubline

Met Dubline bel je met twee nummers vanaf je telefoon, zonder doorschakelen Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en bespaar je op de aanschaf van een extra telefoon.

Wil jij net als ruim 5.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Eenvoudig bellen zonder doorschakelen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon