Bellen met een 085 nummer vanaf mobiel

Ben je op zoek naar een 085 nummer om zakelijk mee te bellen? Bij Dubline bel je eenvoudig met een 085 nummer vanaf je mobiel. Zo heb je de flexibiliteit van een 06 nummer, maar wel de zakelijke uitstraling van een 085 nummer.

Waarom een 085 nummer op mobiel?

Waarom zou je met een 085 nummer vanaf je mobiel bellen? Een 085 nummer is een vast nummer, waarmee je normaal gesproken vanaf een vaste telefoon belt. Tegenwoordig zijn we echter steeds meer onderweg of werken we vanuit huis. Dan kan een vaste telefoon je bereikbaarheid als bedrijf beperken. Dubline zorgt ervoor dat je de professionele uitstraling van een 085 nummer behoudt, maar wel de flexibiliteit hebt van een 06 nummer.

MEER OVER 085 NUMMERS

085 nummer aanvragen waarom

Voordelen 085 nummer bij Dubline:

    • Geen extra SIMkaart of toestel nodig

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Landelijke, professionele uitstraling

    • WhatsApp via 085 nummer

085 nummer

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra 085 nummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst). Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een 085 nummer. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

085 NUMMER AANVRAGEN

WhatsAppen met een 085 nummer

Met een 085 nummer op je mobiel maak je nu ook eenvoudig een tweede WhatsApp profiel aan waarmee je WhatsApp Business activeert. WhatsApp Business is een aparte app voor zakelijke gebruikers.

Als organisatie zet je WhatsApp Business in om op een laagdrempelige manier contact te hebben met klanten. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

085 nummer aanvragen
iphone-apple-update-zakelijk-prive-scheiden

Wat kost bellen met een 085 nummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een 085 nummer via Dubine en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

085 NUMMER AANVRAGEN

Ook eenvoudig bellen met een 085 nummer op je mobiel?

Met Dubline bel je eenvoudig met een 085 nummer en houdt je zo zakelijk en privé gescheiden. Ook bespaar je op de aanschaf van een vaste telefoon, omdat je met je 085 nummer belt via je mobiel.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

085 NUMMER AANVRAGEN

085 nummer vs regionummer

Twijfel je wat beter bij jouw bedrijf past, een 085 nummer of een netnummer? Met een 085 nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. Een 085 nummer is dat namelijk ook niet.

Wanneer je winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen heeft is een 085 nummer de ideale uitkomst voor jou. Dit nummer communiceer je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland aan je klanten, wel zo duidelijk.

Wanneer je als bedrijf in de omgeving werkt en je in de regio een goede uitstraling wilt hebben, is een netnummer aanvragen de perfecte oplossing. Met dit nummer weet iedereen in regio dat je dichtbij bent. Je creëert snel een professionele en lokale uitstraling.

Netnummers hebben geen vaste aansluiting nodig en het nummer staat dus direct op je mobiel. Dit is ideaal wanneer je lokaal zaken doet en werkzaam bent.

Naast 085 nummers zijn er ook nog 088 nummers. Benieuwd wat het verschil is? Lees het hier.

Je Skype telefoon nummer meenemen
"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Je eigen 085 nummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon