Op zoek naar dual SIM voor je iPhone?

Wil jij met een tweede nummer bellen vanaf je iPhone? Dat kan! Met Dubline krijg je een tweede telefoonnummer op je iPhone, hiervoor heb je dus geen dual SIM voor je iPhone nodig. Zo houd je zakelijke- en privégesprekken gescheiden en ben je met je extra nummer overal en altijd bereikbaar.

 

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

twee nummers iPhone zonder Dual Sim

Voordelen Dubline

  • Bellen met twee nummers op één telefoon
  • Privé en zakelijk eenvoudig gescheiden houden
  • Bespaar op de aanschaf van een extra telefoon
  • Altijd flexibel bereikbaar met je zakelijke nummer
BEKIJK ALLE VOORDELEN
"Makkelijker kan niet!"
Patrick Riemers
Lees al onze reviews hier

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer.

Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst).

Je hebt hier dus geen extra SIMkaart voor nodig, zoals bij dual SIM voor iPhone. Bellen gaat via het internet. Ook bevat de app handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende nummers.

Groot voordeel van Dubline ten opzichte van dual SIM iPhone is de mogelijkheid om te bellen met een vast telefoonnummer vanaf je iPhone. Handig als je een vast telefoonnummer wil gebruiken voor je bedrijf. (Een nummer dat eenvoudig is te registreren voor WhatsApp Business.)

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

dual sim iphone
Je Skype telefoon nummer meenemen

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook eenvoudig bellen met een tweede nummer op je iPhone?

Met Dubline bel je met twee nummers vanaf je iPhone, zonder dual SIM. Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en bespaar je op de aanschaf van een extra telefoon.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

Dual SIM voor iPhone

Met een iPhone is het erg lastig om gebruik te maken van dual SIM opties. Veel iPhones beschikken niet over een dual SIM optie.

Bij de meeste smartphones is er in het geval van dual SIM in de SIMkaart-lade ruimte voor twee fysieke SIMkaarten. Bij dual SIM voor iPhone werkt het anders. Er is ruimte voor één fysieke simkaart. De tweede SIMkaart die je gebruikt is een virtueel kaartje: de eSIM.

Met Dubline heb je geen dual SIM of eSIM nodig. Met de Dubline app komt jouw zakelijke nummer rechtstreeks binnen op jouw iPhone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon. Je bent zowel zakelijk als privé optimaal bereikbaar en ook met je zakelijke nummer kun je gemakkelijk WhatsAppen.

Dubline twee nummers op uw iPhone zonder dual SIM
2 nummers op je iPhone zonder Dual Sim? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon