Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een kantoornummer op je mobiel.

Meerder nummers op je mobiel zonder Dual SIM!

Met de Dubline app krijg je een lokaal kantoornummer op je mobiele telefoon naast je 06-nummer. Het is een tweede lijn op je mobiel, geen doorschakeldienst. Heb je een onderneming in bijv. de regio Amersfoort, dan krijg je van Dubline een 033-nummer en ontvang je zakelijke telefoontjes rechtstreeks op je mobiel, zonder ingewikkelde en dure doorschakelingen. Ook voor jouw postcodegebied hebben wij Dubline-nummers beschikbaar. Met je tweede nummer kun je Whatsapp Business activeren en dus ook voor het appen eenvoudig zakelijk en privé gescheiden houden. Met een extra nummer op je mobiel en Whatsapp Business erbij, ben je makkelijk herkenbaar en bereikbaar. Maar vooral flexibel.
Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een kantoor nummer, direct vanaf je mobiel

Bellen met – en gebeld worden op – je Dubline app is net zo makkelijk als bellen met je mobiel. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Met Dubline scheid je niet alleen zakelijk en privë. Je bespaart ook geld. Je belt vanaf twee cent per minuut en inkomende oproepen zijn gratis. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iOS en Android, zonder extra simkaart of extra telefoon

De Dubline app werkt zowel voor IOS als Android. Tijdens het aanmelden kies je uit 15 nieuwe nummers of voor nummerportering. Je registratie eindigt met een verificatiebetaling met Ideal van 99 eurocent.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je mobiel eenvoudig gebruiken. Je kunt makkelijk terugbellen en je weet wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon