Dual SIM

Op zoek naar een telefonie oplossing waarbij je zakelijk en privé kan bellen vanaf één toestel? Dan is dual SIM een uitkomst. Met dual SIM kun je namelijk twee aparte SIMkaarten gebruiken op een toestel.

Hoe werkt dual SIM?

Hoe werkt dual SIM nu precies? Om gebruik te kunnen maken van dual SIM als telefonie oplossing, heb je een mobiel toestel nodig waar je twee SIMkaarten in kunt doen. Dat is niet bij elk toestel het geval. Zo heb je bij de meeste iPhones deze optie niet.

MEER OVER DUAL SIM VOOR IPHONE

 

hoe werkt dual sim

Voordelen Dubline

  • Bellen met twee nummer op één telefoon, zonder extra SIMkaart
  • Privé en zakelijk eenvoudig gescheiden houden
  • Bespaar op de aanschaf van een extra telefoon
  • Altijd flexibel bereikbaar met je zakelijke nummer

BEKIJK ALLE VOORDELEN

hoe werkt dual sim

Hoe werkt dual SIM met eSIM?

Bij dual SIM is er in de SIMkaart-lade ruimte voor twee fysieke SIMkaarten. Bij een eSIM optie werkt het anders. Er is ruimte voor één fysieke simkaart. De tweede SIMkaart die je gebruikt, is een virtueel kaartje: de eSIM. Dit is een digitale kaart die gebonden is aan een provider. Deze digitale SIMkaart maakt verbinding met het mobiele netwerk en zo kun je deze gebruiken. Ook om de dual SIM optie met eSIM te gebruiken, heb je een speciaal eSIM toestel nodig.

MEER OVER ESIM

Dubline als alternatief voor dual SIM

Er is nog een makkelijkere manier om met twee nummers vanaf een mobiel te bellen. Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je hebt hier dus geen extra SIMkaart voor nodig, zoals bij een dual SIM optie. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

MEER OVER DUBLINE

hoe werkt dual sim

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je dus geen dual SIM te gebruiken. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook bellen met Dubline? Binnen drie minuten geregeld!

Wil je altijd goed zakelijk bereikbaar zijn, zonder dat je een telefoon met dual SIM nodig hebt? Meld je dan aan bij Dubline en vraag eenvoudig een zakelijk nummer aan.

AANMELDEN

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon