Kan ik mijn huidige telefoonnummer meenemen naar Dubline?

Heb je een zakelijk nummer in gebruik en wil je dit nummer meenemen in de overstap naar Dubline? Dat kan. Zowel voor vaste nummers als 06 nummers.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Nummerbehoud
"Je hebt gewoon een bedrijfstelefoon op je normale telefoon"
Thomas van den Tillaard
Lees al onze reviews hier
nummerbehoud

Nummerbehoud 06 nummers

Wil je een bestaand 06 nummer meenemen naar Dubline? Houd er wel rekening mee dat Dubline geen vervanger is voor je gewone 06 nummer/SIMkaart. Dubline is bedoeld om te gebruiken als tweede nummer.

Gebruik je momenteel bijvoorbeeld twee 06 nummers om privé en zakelijk te scheiden en wil je een van deze nummers overzetten naar Dubline? Dat kan. Om het nummerbehoud aan te vragen hebben we het 06 nummer nodig en het klantnummer bij de huidige provider.

Het is belangrijk dat het betreffende 06 nummer niet meer in een contract zit. Prepaid nummers kunnen sowieso aangevraagd worden. Deze aanvragen kunnen nog niet via de website. Wil je graag je huidige 06 nummer meenemen? Neem dan contact op met ons supportteam.

Nummerbehoud vaste nummers

Wil je je huidige vaste nummer (regio of 085) meenemen naar Dubline? Geef dan tijdens de registratie aan dat je een bestaand nummer wil meenemen. Het overzetten loopt het snelst als je bij het invullen van je adresgegevens, het adres invult wat ook op de facturen van je huidige provider staat. Er zijn verder geen extra kosten verbonden aan het nummerbehoud en het overzetten van je huidige vaste nummer.

Check wel van te voren of je vaste nummer nog in een langdurig contract zit bij je huidige aanbieder. Dit om eventuele onaangename verrassingen als boeteclausules te voorkomen.

nummerbehoud
nummerbehoud

Opzeggen bij je huidige provider

Neem je meer diensten af bij je huidige provider zoals Internet en TV? Dubline neemt dan alleen het telefoonnummer over. Check daarom goed wat er gebeurt met andere abonnementen die lopen bij je huidige provider.

Na de portering komt je nummer direct binnen op de Dubline app op je smartphone.

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog andere vragen over nummerbehoud? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, oplossingen@dubline.nl of bel direct op 0172 – 260 000.

Aanmelden WhatsApp icoon