Op zoek naar een 085 nummer?

Ben je op zoek naar een 085 nummer om zakelijk mee te bellen? Wil je weten wat de kosten zijn voor een 085 nummer? Met Dubline bel je gemakkelijk met een 085 nummer vanaf je mobiel vanaf € 4,95 ex. btw per maand!

Wat is een 085 nummer?

Een 085 nummer is een algemeen landelijk netnummer wat niet regiogebonden is. Dit nummer wordt veel gebruikt door bedrijven die landelijk opereren. Naast een 085 nummer, kun je bij Dubline ook een regionaal netnummer of een 06 nummer aanvragen.

MEER OVER 085 NUMMERS

085 nummer aanvragen waarom

Voordelen 085 nummer bij Dubline:

    • Bellen met je 085 nummer vanaf mobiel

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Landelijke, professionele uitstraling

    • WhatsApp via 085 nummer

Kosten 085 nummer

De kosten voor een 085 nummer lopen uiteen, afhankelijk van de provider waar je een abonnement afsluit.

Bij Dubline heb je al een 085 nummer vanaf € 4,95 per maand, exclusief BTW. Dit nummer is via de Dubline app eenvoudig te gebruiken als extra nummer naast je huidige 06 nummer.

Bellen naar een 085 nummer kost niets extra’s. Een beller betaalt gewoon het lokale tarief.

AANMELDEN

085 nummer kosten
085 nummer kosten

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra 085 nummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een 085 nummer. Bellen gaat via het internet.

Bij Dubline bel je eenvoudig tegen lage kosten met een 085 nummer vanaf je mobiel.

LEES MEER OVER HOE DUBLINE WERKT

Ook eenvoudig bellen met een 085 nummer op je mobiel?

Bij Dubline vraag je eenvoudig een 085 nummer aan tegen lage kosten. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 10 verschillende nummers. Op deze manier heb je direct een zakelijke en landelijke uitstraling.

AANMELDEN

Waarom een 085 nummer?

Wanneer je als bedrijf landelijk werkt en niet regiogebonden wilt zijn, is een 085 nummer gebruiken de perfecte oplossing. Deze nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio.

Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. 085 nummers hebben geen aansluiting nodig in een vaste woonplaats. Ideaal dus wanneer je niet regionaal werkt. Daarnaast staat een 085 nummer een stuk professioneler dan een 06 nummer.

Niet voor elk bedrijf is een 085 nummer geschikt. Als je bijvoorbeeld een duidelijk standplaats hebt met je bedrijf en regio gebonden bent, is het handiger om voor een regionaal nummer te kiezen. Als je een vaste standplaats hebt, maar wel landelijke opereert, kan een 085 nummer wel weer handig zijn.

085 nummer kosten
"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Je eigen 085 nummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon