Bellen met een 053 netnummer vanaf mobiel

Ben je op zoek naar een 053 netnummer om zakelijk mee te bellen? Bij Dubline bel je eenvoudig met een Enschedese 053 netnummer vanaf je mobiel. Zo heb je de flexibiliteit van een 06 nummer, maar wel de zakelijke en Enschedese uitstraling van een 053 netnummer.

Waarom een 053 netnummer op mobiel?

Waarom zou je met een 053 netnummer vanaf je mobiel bellen? Een 053 netnummer is een vast nummer, waarmee je normaal gesproken vanaf een vaste telefoon belt. Tegenwoordig zijn we echter steeds meer onderweg of werken we vanuit huis. Dan kan een vaste telefoon je bereikbaarheid als bedrijf beperken. Dubline zorgt ervoor dat je de professionele uitstraling en herkenbaarheid van een Enschedese 053 netnummer behoudt, maar wel de flexibiliteit hebt van een 06 nummer.

053 NETNUMMER AANVRAGEN >

050-nummer-aanvragen-professionaliteit

Voordelen 053 netnummer bij Dubline

  • Geen extra SIMkaart of toestel nodig

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Herkenbare Enschedese uitstraling

  • WhatsApp met je 053 netnummer

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra 053 netnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst). Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een 053 netnummer. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

053 NETNUMMER AANVRAGEN >

WhatsAppen met je 053 netnummer

Met een 053 netnummer op je mobiel maak je nu ook eenvoudig een tweede WhatsApp profiel aan waarmee je WhatsApp Business activeert. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Wat kost bellen met een 053 netnummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een 053 netnummer en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

053 NETNUMMER AANVRAGEN >

053 netnummer aanvragen

Ook eenvoudig bellen met een 053 netnummer op je mobiel?

Met Dubline bel je eenvoudig met een 053 netnummer en houd je zo zakelijk en privé gescheiden. Ook bespaar je op de aanschaf van een vaste telefoon, omdat je met je 053 netnummer belt via je mobiel.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

053 NETNUMMER AANVRAGEN >

053 netnummer aanvragen

Deze plaatsen horen bij het 053 netnummer

Haaksbergen, Enschede, Losser, Glane, Overdinkel, Glanerbrug, Boekelo, Lonneker

Liever een ander telefoonnummer?

Bij Dubline hebben we alle 141 netnummers in Nederland op voorraad. Daarnaast hebben we ook 085 nummers en 06 nummers beschikbaar.

"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Je eigen 053 nummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon