Straal professionaliteit uit met 088 nummer

Wanneer je als bedrijf landelijk werkt of niet regio gebonden wilt zijn, bieden 088 nummers de ideale uitkomst. Deze nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio. Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. 088 nummers hebben geen vaste aansluiting nodig in een vaste woonplaats, ideaal dus wanneer je niet vanuit een vaste locatie werkzaam bent.

Voordelen van 088 nummers

Het grote voordeel van 088 nummers aanvragen is dat je een hele reeks zelf kunt aanvragen en ze direct rechtstreeks kunt kopen bij de ACM. De 088 nummers koop je als reeks van 100 stuks en ze werken identiek als een 085 nummer welke je per stuk kunt afnemen bij Dubline. Deze 088 nummers zijn ook gewoon bereikbaar bent vanuit het buitenland. Perfect voor iedereen die nationaal en internationaal zaken doet. Daarnaast kunnen 088 nummers op meerdere toestellen worden gebruikt (max. 4). En je kunt gewoon WhatsAppen met je 088 nummer.

088 nummer aanvragen professionaliteit

088-nummers hebben de volgende voordelen:

    • 088 nummers zijn niet regiogebonden

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Landelijke, professionele uitstraling

    • 088 nummers zijn per stuk te activeren

    • WhatsApp via 088 nummer

088 nummer niet regio gebonden

Niet regiogebonden

Met een 088 nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. 088 nummers zijn dat namelijk ook niet. Wanneer je als winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen hebt zijn 088 nummers de ideale uitkomst voor jou. Deze nummers kun je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland communiceren aan je klanten, wel zo duidelijk.

088 nummer gebruiken?

Wil je graag 088 nummers op je mobiele telefoon gebruiken? Dit is geen probleem dankzij de bel app die Dubline heeft ontwikkeld. Het enige wat je hoeft te doen is bij de ACM een blok 088 nummers aan te schaffen en Dubline regelt de rest. Dubline activeert één of meerdere 088 nummers voor je, zodat je vervolgens kan bellen met het 088 nummer zoals je gewend bent op je smartphone.

088 nummer op je telefoon

Met Dubline krijg je een 088 nummer op je mobiel. De app die Dubline ontwikkelde, werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. En de persoon die je belt ziet gewoon je 088 nummer op het beeldscherm verschijnen. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent.

Bereikbaar zijn op je 088 nummer

De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Omdat Dubline werkt met een andere ringtone, weet je direct of je zakelijk of privé wordt gebeld.

Wil je even niet bereikbaar zijn? Zet de app dan op ‘niet storen’. Binnenkomende gesprekken gaan dan automatisch naar een ander verbonden toestel of je voicemail, die je persoonlijk kunt inspreken.

"Ons hele team overal en altijd bereikbaar"
David Netten, CTO Olivia Wireless
Lees al onze reviews hier
088 nummer activeren? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon