Optimaal bereikbaar als bedrijf met 1 nummer op meerdere telefoons

Als bedrijf is het fijn om je bereikbaarheid goed te organiseren, zo kan het bijvoorbeeld handig zijn als inkomende oproepen binnenkomen op meerdere telefoons. Met Dubline is het mogelijk om op meerdere telefoons hetzelfde zakelijke 085 of netnummer te ontvangen en uit te bellen. Op deze manier is jouw bedrijf altijd optimaal bereikbaar.

Zakelijke telefonie met je team

De Dubline app stelt je in staat om één ‘vast’ zakelijk nummer op maximaal 5 telefoons te installeren, waarbij het zakelijke- en privéleven van jou en jouw collega’s gescheiden blijft. Zo is iedereen uit jouw team gemakkelijk bereikbaar op hun eigen mobiele telefoon. Dit betekent dat wanneer jij even niet bereikbaar bent, jouw collega een oproep kan beantwoorden en andersom. Daarnaast kan iedereen uit jouw team naast het ontvangen van oproepen, ook uitbellen met het zakelijke nummer.

AANMELDEN
1 nummer op meerdere telefoons luxe

Dubline heeft de volgende voordelen

    • Geen nieuwe of extra mobiele telefoons nodig

    • Een vast nummer op 5 mobiele telefoons

    • Het telefoonnummer is per stuk af te nemen

    • Een keuze menu kan ingesteld worden

    • Zelf je bereikbaarheid bepalen

Hoe werkt Dubline?

Dubline is te gebruiken in combinatie met iedere provider en werkt op alle mobiele telefoons met een iOS versie 10.0 en hoger en Android versie 6.0 en hoger. Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi). Dubline verbruikt relatief weinig data, eén minuut bellen is ongeveer 1Mb aan data.

Bellen zoals je gewend bent

De Dubline app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Doordat Dubline met een andere ringtone werkt, weet je direct op welk nummer je wordt gebeld.

Kosten besparen op zakelijke telefonie

Het grote voordeel van Dubline is dat je geen losse extra telefoon meer hoeft aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Met Dubline krijg je een tweede telefoonnummer direct op je mobiele telefoon door middel van de app. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoonkosten.

Binnen drie minuten 1 nummer op max. 5 telefoons

Ook het gemak van 1 nummer op meerdere telefoons ervaren? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store. Wanneer je in de app kiest voor een nieuw nummer, waarbij je de keus hebt uit vijftien nummers, dan kun je binnen drie minuten al gebeld worden en bellen met je nieuwe nummer.

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Wil jij ook het gemak van 1 nummer op meerdere telefoons ervaren? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon