2 WhatsApp accounts op 1 telefoon

Wil je 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon gebruiken? Bijvoorbeeld om je naast je gewone WhatsApp ook WhatsApp business te gebruiken? Dat kan, als je twee telefoonnummers hebt.

WhatsApp business als tweede WhatsApp account

Om 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon te gebruiken, heb je dus twee telefoonnummers nodig. Voor elk WhatsApp account is namelijk een uniek telefoonnummer nodig. Het is niet mogelijk om twee gewone WhatsApp accounts op een toestel te gebruiken. Het gaat dus om het gebruik van WhatsApp business naast je gewone WhatsApp. Om WhatsApp business te gebruiken moet je ook een speciale app downloaden. Via deze app kun je dan een account aanmaken.

2 whatsapp accounts op 1 telefoon

Dubline heeft de volgende voordelen:

    • Altijd bereikbaar op een vast nummer op mobiel

    • Kosten besparen op de aanschaf van een vaste telefoon

    • Bereikbaar in binnen – en buitenland

    • WhatsApp via een vast nummer op mobiel

2 whatsapp accounts op 1 telefoon

Hoe gebruik je 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon?

Als je 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon wil gebruiken, zul je dus een tweede telefoonnummer moeten hebben die je voor WhatsApp business kunt gebruiken. Dit hoeft geen 06 nummer te zijn, dit kan ook een vast nummer zijn. Op deze pagina leggen we uit hoe je WhatsApp business installeert en een account aanmaakt met je zakelijke nummer.

2 WhatsApp accounts op 1 telefoon met Dubline

Als je WhatsApp business gebruikt op je mobiel met je zakelijke nummer is het natuurlijk ook handig als ook met dit nummer kunt bellen vanaf je mobiel. Met Dubline kun je eenvoudig gebruik maken van 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon en bellen met je zakelijke nummer.

Bellen en WhatsAppen met twee nummers

Dubline is een bel app waarmee je eenvoudig een tweede zakelijk nummer gebruikt vanaf je mobiel. Hier heb je dus geen extra SIMkaart voor nodig. Bellen gaat namelijk via het internet. Bij Dubline heb je keuze uit een 085 nummer, een regionummer of een 06 nummer. Zo kun je dus bellen met een vast nummer vanaf mobiel en ook zakelijk WhatsAppen met een vast nummer. Met Dubline gebruik je dus eenvoudig 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon.

Ook bellen met Dubline? Vraag binnen drie minuten jouw zakelijke nummer aan!

Wil je ook eenvoudig bellen en 2 WhatsApp accounts op 1 telefoon gebruiken? Vraag dan jouw eigen zakelijke nummer aan bij Dubline. Heb je al een zakelijk nummer wat je wil overzetten naar Dubline? Ook dat kan. Geef dit door bij jouw aanmelding en wij zullen dit nummer overzetten naar Dubline.

AANMELDEN
"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Een vast nummer op mobiel gebruiken? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon