Dubline is het nieuwe bellen

Dubline is het nieuwe bellen

U kent dat wel: alles helemaal tot in de puntjes geregeld. U heeft uw IT-voorzieningen allemaal in de cloud, dus u kunt op iedere locatie uw  mail lezen of een bestand openen. Perfect toch. Nou, bijna dan…..  Want telefoontjes komen toch nog binnen op kantoor of thuis, op het zakelijke, vaste nummer terwijl u voor uw bedrijf veel op pad bent. In plaats van uw 06 nummer overal bekend te maken heeft u ook liever dat u op uw vaste  bedrijfsnummer bereikbaar bent. Dan maar het toestel doorschakelen naar uw mobiel als u op pad bent. Maar daar moet je dus wel even aan denken voordat je van kantoor of huis vertrekt. En alles weer uitschakelen als je weer op kantoor bent, al is het maar om onnodige doorschakelkosten te besparen.

Dubline Telecom brengt oude wereld met de nieuwe wereld samen

Zou het niet mooi zijn als je een intelligente telefooncentrale had? Het liefst in de cloud natuurlijk, ingekocht als een dienst, inclusief service en bedrijfszekerheid. En dat die centrale dan de mogelijkheid heeft dat je gewoon alles kunt inregelen, zodanig dat je overal en altijd bereikbaar bent op uw vaste, zakelijke telefoonnummer. Toekomstmuziek? In geen geval! Dubline Telecom maakt het als eerste telecomaanbieder heel simpel. Gewoon een app downloaden en binnen drie minuten heeft u uw vaste telefoonnummer gewoon rechtstreeks op uw mobiele telefoon, zonder extra SIM-kaart en gewoon, naast uw huidige 06-nummer .

Bellen is old-school

Wist u dat 55% van de ondernemers in Nederland klaagt over de telefonische bereikbaarheid? Zonder communicatie namelijk geen business. En daar is telefonische bereikbaarheid een cruciaal onderdeel van. Wist u bijvoorbeeld dat het via e-mail tien keer zo lang duurt om hetzelfde over te brengen als via face-to-face communicatie? Bellen is daarom niet alleen een veel leukere en meer persoonlijke manier van communiceren maar ook veel effectiever!

Bellen is het nieuwe mailen

Bellen wordt zo het nieuwe mailen: snellere oplossingen, meer persoonlijk contact en minder stress is het effect. Grote en middelgrote bedrijven lossen dat vooralsnog op met dure ICT oplossingen. Voor ZZP-ers, freelancers, zelfstandig ondernemers en kleinere ondernemingen is er nauwelijks een betaalbare oplossing. Tot nu! Dubline Telecom heeft speciaal voor deze doelgroep een oplossing ontwikkeld waarvoor echt geen investering nodig is. Geen ingewikkelde formulieren en wachtrijen zoals bij de grotere telecomaanbieders. Gewoon online, zonder dure investeringen en binnen enkele minuten geregeld.

Werken waar u maar wilt

Dubline heeft de digitale middelen en de mogelijkheden van tegenwoordig om deze zo te kunnen inzetten dat ondernemers altijd en overal hun klanten en leveranciers makkelijk kan bereiken, met behoud van het originele telefoonnummer. Dubline maakt hierbij gebruik te maken van een betrouwbaar platform, ondersteund door adequate service waarop men de telefonie-wensen kwijt kan en waarbij transparante, flexibele voorwaarden en lage tarieven worden geboden!

Hogere productiviteit & lagere kosten

Dubline maakt gebruik van de laatste technologie, waarbij plaats en tijd van minder van belang zijn. Zelfstandig ondernemers weten als geen ander dat een hogere productiviteit niet per se op kantoor of thuis hoeft te worden gerealiseerd. Balans in de verhouding werk en privé, leidt tevens tot minder stress, hogere productiviteit en daarmee een hogere tevredenheid, zo is gebleken.

Dubline zorgt er voor dat u als ondernemer altijd en overal bereikbaar bent tegen het laagste tarief en tegen de laagst mogelijke investering, met de hoogste kwaliteit en de beste ondersteuning. Dat doen wij met onze geavanceerde bel-app en de laatste VoIP-technologie. De app installeert u op uw mobiele telefoon en is beschikbaar voor Android en iOS smartphones. Bellen doet u via het datanetwerk.

Kortom, Dubline is een app waarmee u eenvoudig een tweede, vaste telefoonlijn op uw smartphone installeert zonder extra SIM kaart, waarbij Dubline direct leidt tot

  1. Kostenverlaging.
  2. Productiviteitsverhoging.
  3. Duurzaamheid.

Geen investering nodig

De basis Dubline is een telefooncentrale in de cloud. U investeert dus niet in een nieuwe telefooncentrale, maar stapt in 1 keer over op een toekomst vaste oplossing. Ideaal als uw telefooncentrale aan vervanging toe is of als u nog geen telefooncentrale heeft.

Klaar voor de toekomst

Het hart van Dubline wordt gevormd door een online platform waarop nieuwe releases continu up-to-date worden gehouden. Het technisch beheer doet u dus niet zelf en u heeft altijd automatisch toegang tot de nieuwste functionaliteiten, samen met de modules die hier in de toekomst nog aan toegevoegd worden.

Voice over IP

VoIP telefonie betekent  Voice-over-Internet-Protocol. VoIP wordt ook wel internetbellen, IP-telefonie of bellen over internet genoemd. Dit is precies wat VoIP is: bellen via uw internet- aansluiting.

Telefoonkosten besparen.

Wanneer u kiest om uw vaste telefoonnummer op uw mobiel te laten uitkomen met Dubline heeft u geen kosten meer voor een vaste lijn . Uw huidige internetverbinding van uw mobiel is alles wat u nodig heeft!

Naast het besparen op uw maandelijkse kosten, bespaart u ook per telefoongesprek. Het starttarief van Dubline is vaak de helft goedkoper dan bellen met de vaste lijn. Hierbij is het tarief per minuut zeer aantrekkelijk. Uiteraard wordt dit afgerond op seconden. U betaalt verder niets voor het gebruik van het nummer.

Overal bereikbaar met dataverbinding.

Met Dubline bent u overal, in binnen- en buitenland, bereikbaar op dit vaste nummer als u een dataverbinding heeft. Tevens kunt u in binnen en buitenland bellen met dit vaste nummer bellen. En belt u naar Nederland, dan betaalt u het lokale, Nederlandse gesprekstarief..

Goede kwaliteit

De kwaliteit van het bellen is vergelijkbaar of zelfs veel beter dan reguliere telefoonverbindingen. Zeker met een 4G verbinding wordt het geluid zelfs als “te goed” ervaren.

Afhankelijk van uw wensen is Dubline binnen enkele minuten te installeren en kunt u bellen met een tweede, vast nummer op uw mobiele telefoon. Vervolgens is Dubline eenvoudig aan te passen naar uw belgedrag. Kiest u ervoor om uw huidige vaste nummer over te zetten op Dubline, dan neemt dat enkele werkdagen in beslag. Het nummer moet dan namelijk worden vrijgegeven door uw huidige provider.

Tot slot

Dubline biedt u als ondernemer een betere bereikbaarheid, een flinke kostenbesparing en oneindig veel flexibiliteit op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Overstappen is eenvoudig en u behoudt altijd uw telefoonnummer. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Download dit bericht

geplaatst door
Aanmelden WhatsApp icoon