Zakelijk bellen met Alcatel

Alcatel is een Frans-Chinees elektronicamerk wat met name mobiele telefoons verkoopt. Alcatel valt onder het bekende Nokia.

In de Nederlandse markt is Alcatel niet heel bekend. De telefoons zijn low-budget en draaien op het Android besturingssysteem. Het is zeker een interessant merk als je op zoek bent naar een betaalbare smartphone, bijvoorbeeld als tweede telefoon voor zakelijk gebruik. Je koopt al een Alcatel toestel voor onder de honderd euro. Een bekend Alcatel telefoon model is bijvoorbeeld de Alcatel 1 SE.

 

 

Alcatel

Voordelen Dubline versus Alcatel

  • Overal bereikbaar

  • Geen tweede toestel nodig

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs Alcatel

Alcatel telefoons zijn dus low-budget en daardoor ideaal als tweede telefoon voor zakelijk gebruik. Veel mensen gebruiken regelmatig hun mobiele telefoon voor zakelijke doeleinden. Dan is het fijn als je je privé zaken kunt scheiden van de zakelijke telefoontjes. Een tweede mobiel zoals een van Alcatel is daar een oplossing voor. Maar het kan nog eenvoudiger.

Met Dubline kun je namelijk ook privé en zakelijk scheiden, zonder dat je een tweede telefoon van bijvoorbeeld Alcatel nodig hebt. Dubline is namelijk een app die je op je eigen mobiel kun installeren waarmee je kunt bellen. De app werkt op elke telefoon, ook van Alcatel. Met de app gebruik je een tweede zakelijk nummer, zoals een 085, regio of 06 nummer. Dit nummer werkt hetzelfde als je huidige 06. Je kunt ermee bellen, gebeld worden, zakelijk WhatsAppen, een voicemail boodschap instellen, enzovoort.

Dat scheelt dus in de aanschaf van een tweede mobiel van Alcatel of een ander merk. Maar dat is niet het enige voordeel. Je kunt ook samen met je team bereikbaar zijn onder één nummer. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen.

En dat niet alleen, je kunt zelfs meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties met verschillende nummers? Dan kun je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar zijn.

Duurzamere oplossing

Waarom zou je nog een tweede telefoon, zoals een Alcatel, aanschaffen om zakelijk te bellen als het ook via je huidige mobiel kan? Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook in de elektronica wereld. Minder hardware is straks ook weer minder elektronisch afval wat opgeruimd dient te worden.

Overstappen naar Dubline

Wil je van jouw tweede Alcatel telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel jij dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Alcatel telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je Alcatel telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

Alcatel

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van Alcatel over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon