Slim bereikbaar in de sector transport en logistiek?

Wanneer je werkzaam bent in de logistieke sector, ben je waarschijnlijk veel in contact met klanten en opdrachtgevers. Wil je zowel zakelijk als privé optimaal bereikbaar zijn, zonder twee mobiele telefoons te gebruiken? Dan is Dubline de oplossing! Wij zorgen er namelijk voor dat je een tweede (085 of netnummer) telefoonnummer op je telefoon krijgt zonder eSIM, doorschakeldienst of Dual Sim. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon.

Dubline voor je logistiek en transport team

De Dubline app stelt je in staat om één ‘vast’ nummer op maximaal 5 telefoons te installeren, waarbij het zakelijke- en privéleven van jou en jouw collega’s gescheiden blijven. Zo is iedereen uit jouw team gemakkelijk bereikbaar op hun eigen mobiele telefoon. Dit betekent dat wanneer jij even niet bereikbaar bent, jouw collega een oproep kan beantwoorden en andersom.

AANMELDEN
bereikbaar in de zorg

Dubline voor transport en logistiek heeft de volgende voordelen:

  • Geen werktelefoon meer nodig

  • Een vast nummer op 5 mobiele telefoons

  • Eenvoudig zakelijk en privé gescheiden houden

  • Een keuze menu kan ingesteld worden

  • Zelf je bereikbaarheid bepalen

Hoe werkt Dubline voor logistiek en transport?

Dubline is te gebruiken in combinatie met iedere provider en werkt op alle mobiele telefoons met een iOS versie 10.0 en hoger en Android versie 6.0 en hoger. Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi). Dubline verbruikt relatief weinig data, eén minuut bellen is ongeveer 1Mb aan data.

Bellen zoals je gewend bent

De Dubline app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Doordat Dubline met een andere ringtone werkt, weet je direct op welk nummer je wordt gebeld.

Efficiëntere service en communicatie met Dubline

Met Dubline kunnen transport- en logistiek-teams, processen makkelijk op elkaar afstemmen. Is de één bijvoorbeeld even op de weg, dan kan een ander teamlid binnenkomende oproepen beantwoorden. Je kunt de app op ‘niet storen’ zetten of uitloggen. Dat zorgt ervoor dat binnenkomende oproepen automatisch naar een ander verbonden toestel gaan en/of naar de voicemail. De voicemail komt ook in je mailbox terecht, waardoor het op ieder moment door ieder lid van het met Dubline verbonden team beluisterd kan worden.

Besparen op telefoonkosten

Het grote voordeel van Dubline is dat je geen losse extra telefoon meer hoeft aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Met Dubline krijg je een tweede telefoonnummer direct op je mobiele telefoon door middel van de app. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoonkosten. Perfect voor transport- en logistiek-teams!

"Ons hele team overal en altijd bereikbaar"
David Netten, CTO Olivia Wireless
Lees al onze reviews hier
Wil jij ook het gemak van 2 nummers op 1 telefoon ervaren?
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon