Gemakkelijk bellen als ondernemer

Dubline is dé bel App voor ondernemers, Dubline combineert het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon met de professionaliteit van een kantoorlijn. Door naast het 06-nummer een kantoornummer toe te voegen aan een smartphone, kan je als ondernemer eenvoudig bellen over twee volwaardige telefoonlijnen op één toestel. Zo kan privé en zakelijk telefoonverkeer worden gescheiden op één telefoon en ben je als ondernemer overal bereikbaar met een vast telefoonnummer wanneer jij dat wil.

Geen dubbele telefoons

Jij als ondernemer, maar ook je personeel hoeven niet meer met twee telefoons de straat op of hun zakelijke lijn door te schakelen. En klanten die gebeld worden krijgen het ‘regio nummer’ van je bedrijf in hun beeldscherm te zien, wat zorgt voor een professionele uitstraling en regionale herkenning. Dankzij Dubline krijgt bellen als ondernemer dus een hele andere wending.

betaalbaar bellen voor ondernemers

Voordelen voor ondernemers

  • Tweede nummer op je mobiel zonder extra simkaart

  • Geen gedoe met twee telefoons

  • Geen zakelijke oproepen meer op jouw privé nummer

  • Je bepaalt zelf je bereikbaarheid

  • Je vaste nummer komt binnen op je smartphone

bellen bereikbaar ondernemer

Bereikbaar zijn als ondernemer

Als ondernemer wil en hoef je niet 24 uur per dag te bellen met klanten en mensen uit je netwerk. In onze app log je dan ook gemakkelijk uit op de momenten dat jij onbereikbaar wilt zijn. Wanneer klanten jou proberen te bellen horen ze een professioneel ingesproken welkomstbericht en kunnen ze gemakkelijk een voicemail achterlaten, die jij ook nog via de mail ontvangt. Zo kun je nooit iemand vergeten!

Binnen drie minuten twee nummers op 1 telefoon

Ook starten met de bel app voor ondernemers? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store. Wanneer je in de app kiest voor een nieuw nummer, waarbij je de keus hebt uit tien nummers, dan kun je binnen drie minuten al gebeld worden en bellen met je nieuwe nummer.

WhatsApp Business voor ondernemers

Zakelijk WhatsAppen is het nieuwe bellen voor ondernemers. Met Dubline bel je – naast je 06-nummer – met je zakelijke, vaste nummer op je smartphone. Met dit tweede nummer op je telefoon kun je nu ook WhatsApp Business activeren. Op deze manier houd je je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

"Vast bereikbaar op de mobiel"
Mark Derksen
Lees al onze reviews hier
Altijd en overal bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon