Ontdek ons beta programma

Bij Dubline is beta testen een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. We ontwikkelen de Dubline app namelijk voor en samen met onze gebruikers. Als beta tester heb je het voordeel om als eerste gebruik te maken van de nieuwste features van Dubline. Beta tester worden is mogelijk voor zowel iOs als Android.

Wil jij gebruik maken van de nieuwste features?

Elke verbetering die wij doorvoeren in onze Dubline app moet van meerwaarde zijn voor onze gebruikers. Vandaar dat wij uitvoerig gebruikersonderzoek doen. Als beta tester ben jij één van de eerste die onze features test en de ervaringen met ons deelt. Op basis van deze feedback kunnen wij verbeteringen doorvoeren in de Dubline app waar uiteindelijk alle gebruikers van profiteren.

Meld je aan als beta tester

Wil jij voorop lopen en gebruik maken van de nieuwste functies van de Dubline app? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Na het invullen van het formulier krijg je van ons een mailtje met daarin de uitnodiging en instructies om deel te nemen als beta tester.    [wpgdprc "Ik ga ermee akkoord dat Dubline.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken."]
    Aanmelden voor beta test

    085 nummer op je telefoon
    Aanmelden WhatsApp icoon