Dubline is het nieuwe bellen

Dubline is het nieuwe bellen

Je kent dat wel: alles helemaal tot in de puntjes geregeld. Je hebt je IT-voorzieningen allemaal in de cloud, dus je kunt op iedere locatie je mail lezen of een bestand openen. Perfect toch. Nou, bijna dan…..  Want telefoontjes komen toch nog binnen op kantoor of thuis, op het zakelijke, vaste nummer terwijl je voor je bedrijf veel op pad bent. In plaats van je 06 nummer overal bekend te maken heb je ook liever dat je op je vaste  bedrijfsnummer bereikbaar bent. Dan maar het toestel doorschakelen naar je mobiel als je op pad bent. Maar daar moet je dus wel even aan denken voordat je van kantoor of huis vertrekt. En alles weer uitschakelen als je weer op kantoor bent, al is het maar om onnodige doorschakelkosten te besparen.

Dubline Telecom brengt oude wereld met de nieuwe wereld samen

Zou het niet mooi zijn als je een intelligente telefooncentrale had? Het liefst in de cloud natuurlijk, ingekocht als een dienst, inclusief service en bedrijfszekerheid. En dat die centrale dan de mogelijkheid heeft dat je gewoon alles kunt inregelen, zodanig dat je overal en altijd bereikbaar bent op je vaste, zakelijke telefoonnummer. Toekomstmuziek? In geen geval! Dubline Telecom maakt het als eerste telecomaanbieder heel simpel. Gewoon een app downloaden en binnen drie minuten heb je je vaste telefoonnummer gewoon rechtstreeks op je mobiele telefoon, zonder extra SIM-kaart en gewoon, naast je huidige 06-nummer .

Bellen is old-school

Wist je dat 55% van de ondernemers in Nederland klaagt over de telefonische bereikbaarheid? Zonder communicatie namelijk geen business. En daar is telefonische bereikbaarheid een cruciaal onderdeel van. Wist je bijvoorbeeld dat het via e-mail tien keer zo lang duurt om hetzelfde over te brengen als via face-to-face communicatie? Bellen is daarom niet alleen een veel leukere en meer persoonlijke manier van communiceren maar ook veel effectiever!

Bellen is het nieuwe mailen

Bellen wordt zo het nieuwe mailen: snellere oplossingen, meer persoonlijk contact en minder stress is het effect. Grote en middelgrote bedrijven lossen dat vooralsnog op met dure ICT oplossingen. Voor ZZP-ers, freelancers, zelfstandig ondernemers en kleinere ondernemingen is er nauwelijks een betaalbare oplossing. Tot nu! Dubline Telecom heeft speciaal voor deze doelgroep een oplossing ontwikkeld waarvoor echt geen investering nodig is. Geen ingewikkelde formulieren en wachtrijen zoals bij de grotere telecomaanbieders. Gewoon online, zonder dure investeringen en binnen enkele minuten geregeld.

Werken waar u maar wilt

Dubline heeft de digitale middelen en de mogelijkheden van tegenwoordig om deze zo te kunnen inzetten dat ondernemers altijd en overal hun klanten en leveranciers makkelijk kan bereiken, met behoud van het originele telefoonnummer. Dubline maakt hierbij gebruik te maken van een betrouwbaar platform, ondersteund door adequate service waarop men de telefonie-wensen kwijt kan en waarbij transparante, flexibele voorwaarden en lage tarieven worden geboden!

Hogere productiviteit & lagere kosten

Dubline maakt gebruik van de laatste technologie, waarbij plaats en tijd van minder van belang zijn. Zelfstandig ondernemers weten als geen ander dat een hogere productiviteit niet per se op kantoor of thuis hoeft te worden gerealiseerd. Balans in de verhouding werk en privé, leidt tevens tot minder stress, hogere productiviteit en daarmee een hogere tevredenheid, zo is gebleken.

Wij zorgen er voor dat jij als ondernemer altijd en overal bereikbaar bent tegen het laagste tarief en tegen de laagst mogelijke investering, met de hoogste kwaliteit en de beste ondersteuning. Dat doen wij met onze geavanceerde bel-app en de laatste VoIP-technologie. De app installeer je op je mobiele telefoon en is beschikbaar voor Android en iOS smartphones. Bellen doe je via het datanetwerk.

Kortom, Dubline is een app waarmee je eenvoudig een tweede, vaste telefoonlijn op je smartphone installeert zonder extra SIM kaart, waarbij Dubline direct leidt tot

  1. Kostenverlaging.
  2. Productiviteitsverhoging.
  3. Duurzaamheid.

Geen investering nodig

De basis Dubline is een telefooncentrale in de cloud. Je investeert dus niet in een nieuwe telefooncentrale, maar stapt in 1 keer over op een toekomst vaste oplossing. Ideaal als je telefooncentrale aan vervanging toe is of als je nog geen telefooncentrale hebt.

Klaar voor de toekomst

Het hart van Dubline wordt gevormd door een online platform waarop nieuwe releases continu up-to-date worden gehouden. Het technisch beheer doet je dus niet zelf en je hebt altijd automatisch toegang tot de nieuwste functionaliteiten, samen met de modules die hier in de toekomst nog aan toegevoegd worden.

Voice over IP

VoIP telefonie betekent Voice-over-Internet-Protocol. VoIP wordt ook wel internetbellen, IP-telefonie of bellen over internet genoemd. Dit is precies wat VoIP is: bellen via je internet- aansluiting.

Telefoonkosten besparen.

Wanneer je kiest om je vaste telefoonnummer op je mobiel te laten uitkomen met Dubline heb je geen kosten meer voor een vaste lijn. Je huidige internetverbinding van je mobiel is alles wat je nodig hebt!

Naast het besparen op je maandelijkse kosten, bespaar je ook per telefoongesprek. Het starttarief van Dubline is vaak de helft goedkoper dan bellen met de vaste lijn. Hierbij is het tarief per minuut zeer aantrekkelijk. Uiteraard wordt dit afgerond op seconden. Je betaalt verder niets voor het gebruik van het nummer.

Overal bereikbaar met dataverbinding.

Met Dubline ben je overal, in binnen- en buitenland, bereikbaar op dit vaste nummer als je een dataverbinding heeft. Tevens kunt je in binnen en buitenland bellen met dit vaste nummer bellen. En belt je naar Nederland, dan betaal je het lokale, Nederlandse gesprekstarief..

Goede kwaliteit

De kwaliteit van het bellen is vergelijkbaar of zelfs veel beter dan reguliere telefoonverbindingen. Zeker met een 4G verbinding wordt het geluid zelfs als “te goed” ervaren.

Afhankelijk van je wensen is Dubline binnen enkele minuten te installeren en kunt je bellen met een tweede, vast nummer op je mobiele telefoon. Vervolgens is Dubline eenvoudig aan te passen naar je belgedrag. Kies je ervoor om je huidige vaste nummer over te zetten op Dubline, dan neemt dat enkele werkdagen in beslag. Het nummer moet dan namelijk worden vrijgegeven door je huidige provider.

Tot slot

Dubline biedt jou als ondernemer een betere bereikbaarheid, een flinke kostenbesparing en oneindig veel flexibiliteit op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Overstappen is eenvoudig en je behoudt altijd je telefoonnummer. Laat je verrassen door de mogelijkheden!