Webwinkel vakdagen 2018 banner

Dubline op de Webwinkel Vakdagen 2021

Op 7 en 8 juli vindt in de jaarbeurs Utrecht weer het grootste e-commerce evenement van de Benelux plaats. Tijdens de Webwinkel Vakdagen worden de belangrijkste ontwikkelingen in deze snel groeiende sector besproken. Weet jij al waarom Dubline onmisbaar gaat zijn voor de webwinkel van de toekomst?

Het aantal online ondernemingen is ook in corona tijd hard gegroeid. Juist het afgelopen jaar hebben we gezien hoe belangrijk de online wereld is. Producten werden nog vaker online gekocht en we onderhielden contact met elkaar door middel van videobellen. Ondanks dat de wereld nu langzaam weer van slot gaat, blijft de rol van online alleen maar belangrijker worden.

Dubline draagt graag bij aan de groei van deze online wereld. Zo vinden we het belangrijk dat online ondernemingen eenvoudig met hun klanten en werknemers kunnen communiceren. Dit faciliteren we met onze app, waarmee je eenvoudig een tweede telefoonnummer op je mobiel kunt gebruiken. We vertellen je er graag meer over tijdens de Webwinkel Vakdagen.

Kom langs bij ons op stand 201.

Ben je al klant bij ons en kom je ook naar de jaarbeurs? Dan spreken we je natuurlijk graag over jouw ervaring met Dubline.

Zien we je daar?