Meerdere nummers met verschillende openingstijden. Hoe werkt dat?

Met Dubline bel je eenvoudig met een tweede nummer vanaf je mobiel. Maar je kunt nog veel meer met de Dubline app. Zo gebruik je tot wel vijf nummers die ieder een ander doel en functie hebben. Hieronder een voorbeeld van een van onze klanten.

Verschillende nummers voor verschillende doeleinden

Deze klant heeft 3 verschillende vaste nummers voor verschillende doeleinde. In de app kan eenvoudig gewisseld worden van nummer en ook zie je duidelijk op welk nummer je gebeld wordt.

wisselen nummer

 

Openingstijden instellen

Voor deze vaste nummers hebben we openingstijden ingesteld. Dit houdt in dat tussen bepaalde tijden de inkomende oproepen automatisch een boodschap te horen krijgen en doorgeschakeld worden naar de voice-mail.

Wil jij ook openingstijden instellen voor je Dubline nummer? Neem dan contact met ons op.

06 nummer overzetten naar Dubline

Deze klant met een groothandel bedrijf gebruikte naast deze 3 Dubline nummers ook een eigen 06 nummer als storingsnummer. Dit is een nummer wat 24/7 bereikbaar moet zijn. Dit nummer was via een provider gekoppeld aan een dual SIM op een mobiel. Dit nummer hebben we overgezet naar Dubline en is nu, net als de drie vaste nummers, te vinden in de app omgeving van deze klant. Het 06 nummer heeft geen openingstijden en is dus altijd bereikbaar.

Eenvoudig wisselen van nummer

Heb jij meerdere nummers in je account? Met de nieuwe update van de Dubline app wordt het eenvoudiger om van nummer te wisselen. Dit doe je voordat je iemand gaat bellen in het toetsenbord als je het nummer intypt, of als je via contacten de persoon kiest die je wil bellen.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Met Dubline zijn er dus veel mogelijkheden om je bereikbaarheid te regelen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? We denken graag met je mee! Of je nu al klant bij ons bent en een aanpassing wil of benieuwd bent wat er mogelijk is met de Dubline app.

LEES MEER OVER DUBLINE