Altijd dichtbij met een lokaal telefoonnummer

Nederlandse startup Dubline Telecom op Mobile World Congress 2017 in Barcelona

Click here to read the English version

De Nederlandse startup Dubline Telecom zal aanwezig zijn op het Mobile World Congress 2017 (MWC) in Barcelona van 27 februari tot 2 maart 2017. Samen met haar Ierse technologiepartner MDS Amiba showt Dubline Telecom haar nieuwe app op ’s werelds grootste en meest prestigieuze beurs op het gebied van mobiele technologie. Dubline is een app die een tweede telefoonlijn toevoegt op een smartphone zonder een tweede SIM-kaart gebruiken.

Met meer dan 2.000 exposanten en 100.000 bezoekers uit meer dan 200 landen is MWC ’s werelds grootste evenement binnen de mobiele industrie. MWC is een business-to-business event voor iedereen in mobiele en aanverwante industrieën die op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Kijkend naar de internationale ambities van de Nederlandse startup en het unieke en relevante platform dat MWC te bieden heeft, is Dubline Telecom te vinden in het paviljoen van Enterprise Ireland. Dit omdat haar technologiepartner MDS Amiba uit Ierland komt. Samen zullen zij hun visie delen en presenteren zij hun nieuwe app aan het internationale publiek.

Eén telefoon, twee lijnen

Dubline is een app waarmee een tweede telefoonlijn wordt toegevoegd op een mobiele telefoon. De app is geschikt voor elke smartphone met een Android of iOS besturingssysteem. Dubline is speciaal ontwikkeld voor die ondernemingen die geen eigen telefooncentrale (willen) hebben, maar voor wie het wel ideaal is om altijd en overal bereikbaar te zijn met hun zakelijke telefoonnummer. Met Dubline komt het zakelijke telefoonnummer rechtstreeks uit op de mobiele telefoon, zonder dat een tweede SIM-kaart nodig is. Dubline is een Voice-over-IP-oplossing en maakt gebruik van het WiFi of 3G/4G data netwerk.

Het Mobile World Congres 2017 vindt plaats van 27 februari tot en met 2 maart 2017 in de Fira Gran Via in Barcelona, Spanje.