Ondertekening samenwerking Dubline MDS Amiba

Startup Dubline gaat samenwerking aan met Ierse multinational

In aanwezigheid van de Ierse ambassadeur Kevin Kelly tekende de Nederlandse startup Dubline uit Alphen aan de Rijn gisteravond een strategische samenwerking met de Ierse multinational MDS Amiba tijdens het jaarlijkse diner van de INBA (Ireland Netherlands Business Association) in Hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. MDS Amiba is wereldwijd een specialist op het gebied van telecom cloud-diensten. In samenwerking met MDS Amiba gaat Dubline de app verder ontwikkelen waarmee elke iOS of Android smartphone voorzien kan worden van een tweede telefoonlijn, zonder extra SIM kaart.

De app is sinds vorige maand verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store en speelt in op de groeiende behoefte bij ondernemers om overal zakelijk bereikbaar te zijn op een ander telefoonnummer dan het – privé gebruikte – 06-nummer. Met Dubline kan dit en hoeft de gebruiker niet meer met twee mobiele telefoons op pad of zijn of haar kantoornummer door te schakelen.

“Door samen te werken met een vooraanstaande technologiepartner als MDS Amiba kunnen wij ons te concentreren op de marketing en sales in de Nederlandse markt en invulling geven aan onze buitenlandse aspiraties,” aldus Robert-Jan Vermeulen van Dubline. “MDS Amiba is een kapitaalkrachtige organisatie met een enorme dosis aan internationale ervaring op het gebied van telecommunicatie. Deze kennis en kunde, alsmede hun internationale netwerk, komt ons, als kleine startup met grote ambities, zeer goed van pas.”

Eén toestel, twee lijnen

Dubline combineert het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon met de professionaliteit van een kantoornummer door naast het 06-nummer een kantoornummer toe te voegen aan een smartphone. Zo kan privé en zakelijk telefoonverkeer worden gescheiden op één telefoon en ben je als ondernemer overal bereikbaar op je kantoornummer. Werknemers en ondernemers hoeven niet meer met twee mobieltjes de straat op of hun standaard doorschakeling aan te zetten. En klanten die gebeld worden krijgen het ‘nummer’ van de ondernemer in hun beeldscherm te zien, wat zorgt voor een professionele uitstraling en regionale herkenning.

Bijschrift foto:
In bijzijn van directeur Marina Donahoe van Enterprise Ireland (links) en de Ierse ambassadeur Kevin Kelly (rechts) proosten Seamus Doran van MDS Amiba en Frank de Jong van Dubline op de strategische samenwerking.