Verbeter de uitstraling van uw webshop infographic

Verbeter de uitstraling van uw webshop binnen 3 minuten

Naast de grote webwinkels komen er steeds meer gespecialiseerde webshops. Bij een succesvolle exploitatie van een webshop komt veel kijken. U steekt veel tijd in marketing, producten en het design van de webshop. Daarnaast moet u veel regelen op het gebied van logistieke processen, privacy wetgeving, financiële afhandeling en een goede service. Alles om zo betrouwbaar mogelijk over te komen. Veel webshops maken echter nog steeds gebruik van een 06 nummer op hun site. Wanneer u gebruik maakt van een vast nummer komt u professioneler en betrouwbaarder over. Klanten zijn dan eerder geneigd om producten bij u af te nemen.

Voor een webshop is het hebben van een bedrijfsnummer (zogenaamde 085-nummers) of vast nummer uit de regio waar zij is gevestigd  ideaal.

Een zakelijke nummer verhoogt de omzet

Het vermelden van een bedrijfsnummer of vast nummer verhoogt de omzet. Klanten associëren een vast telefoonnummer met betrouwbaarheid. Het vermelden van een telefoonnummer verhoogt dus het vertrouwen. Verkoop je producten die een hoge waarde vertegenwoordigen? Dan blijkt dat kopers zeker willen weten dat het goed zit. Een zakelijke, betrouwbare uitstraling, inclusief adres en bijbehorend telefoonnummer, is dan essentieel.

Een bedrijfsnummer of vast nummer rechtstreeks op uw mobiel

Veel ondernemers zitten niet de gehele dag thuis of hebben naast het runnen van een webshop nog een baan. Met Dubline heeft u een vast nummer rechtstreeks op uw smartphone. Zonder extra kosten voor het doorschakelen of (extra) hardware thuis, maar gewoon via wifi of het 3G/4G netwerk, direct op uw mobiel.

Een extra telefoonnummer op uw mobiel

Dubline is een app waarmee het mogelijk is een extra telefoonnummer toe te voegen aan uw mobiele telefoon, zonder extra SIM kaart. Zo bent u niet alleen overal bereikbaar onder uw 06 nummer, maar ook onder het ‘vaste nummer’ van uw onderneming. Gewoon op één en dezelfde smartphone. En belt u klanten, dan verschijnt bij de klant het vaste nummer van uw bedrijf in zijn of haar beeldscherm. Twee volledig gescheiden lijnen dus, gewoon op één mobiele telefoon.

Ontvang een bedrijfsnummer of vast nummer uit de regio waar u gevestigd bent

Dubline heeft duizenden telefoonnummers uit voorraad leverbaar en per direct beschikbaar. Indien gewenst kunt u ook uw bestaande (privé) nummer over laten zetten naar Dubline.

Neem gesprekken aan waar u wilt

Uw zakelijke telefoonnummer komt rechtstreeks uit op uw mobiel. U ziet ook of u gebeld wordt op uw (privé) 06 nummer of uw zakelijke telefoonnummer. Beide lijnen werken separaat van elkaar. Uw 06 nummer werkt namelijk via het GSM netwerk en uw zakelijke telefoonnummer van Dubline werkt via het datanetwerk. Onderweg dus via het 3G of 4G netwerk en indien mogelijk via Wifi. Deze techniek staat in de telecombranche beter bekend als Voice-over-IP.

Bellen en gebeld worden zoals u gewend bent.

Naast het bekende voicemail systeem werkt Dubline eigenlijk precies zoals u gewend bent met uw 06 nummer. Via instellingen kunt u het nummer geheel naar wens inrichten. Voor Dubline hoeft u ook geen aparte contactenlijst samen te stellen. Wilt u met uw app iemand bellen die ook in uw contactenlijst staat, dan kunt u gewoon gebruik maken van de bestaande contactenlijst. En wordt u op uw vaste nummer gebeld door iemand uit uw contactenlijst, dan verschijnt zijn of haar naam in het beeldscherm van uw telefoon.

Beheer uw telefonie kosten

Zoals gezegd maakt Dubline gebruik van het datanetwerk en is, naast uw 06 nummer, een geheel losstaande, tweede lijn op uw bestaande mobiel. Het is dus geen doorschakeldienst die u onnodig op kosten jaagt. Tevens heeft geen tweede mobiele telefoon of telefoontoestel of –centrale aan huis nodig, hoeft u geen gesprekken meer door te schakelen en bent u op vakantie of in het buitenland…. dan belt u gewoon tegen een lokaal tarief naar uw klanten!

Download de app en ga binnen 3 minuten aan de slag

Voor slechts € 4,95 (exclusief BTW) per maand heeft u de beschikking over een tweede lijn op uw mobiel,  inclusief een gratis telefoonnummer uit de regio waar u gevestigd bent. Ga naar de App Store of Google Play Store, download Dubline en binnen drie minuten kunt u overal en altijd bellen en gebeld worden met een vast nummer op uw mobiel.
Wanneer u kiest voor Dubline heeft u uw telefonische bereikbaarheid perfect geregeld en bent u goed voorbereidt op uw zakelijke succes. Heeft u specifieke vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via info@dubline.nl of telefonisch via 0172-260 000.