whatsapp-beeldscherm

WhatsApp nu ook te gebruiken op meerdere apparaten

Communiceren met klanten via WhatsApp, veel bedrijven doen het. Mensen chatten tegenwoordig liever dan dat ze bellen. Het nadeel van het zakelijke WhatsAppen was altijd dat je maar vanaf één telefoon het WhatsApp account kon gebruiken. Dat is nu verleden tijd.

Nieuwe functie binnen WhatsApp: multi-device

WhatsApp heeft een nieuwe functie uitgebracht waarmee je op verschillende apparaten tegelijk vanuit hetzelfde nummer kunt WhatsAppen. Zo kun je dus met meerdere collega’s het zakelijke WhatsApp account beheren of zelf vanaf je computer of tablet jouw WhatsApp gebruiken.

Flexibel op meerdere apparaten

Er waren al eerder mogelijkheden om bijvoorbeeld vanaf je pc gebruik te maken van WhatsApp. Hiervoor moest je wel altijd verbinding hebben met de telefoon waar dit WhatsApp account op stond. Dat zorgde ervoor dat de verbinding vaak langzaam was. Dat is nu verleden tijd.

Met de nieuwe update is WhatsApp flexibeler om op meerdere apparaten en dus ook door meerdere personen te gebruiken. Handig als je WhatsApp zakelijk gebruikt en door meerdere collega’s wil laten beheren. Naast één telefoon kun je je WhatsApp-account aan nog vier apparaten koppelen, zoals een  een pc, laptop of tablet. Koppelen met andere mobiele apparaten is nog niet mogelijk. Elk apparaat heeft een eigen verbinding met de servers van WhatsApp, zonder dat er verbinding met de telefoon van de gebruiker nodig is.

Als je jouw WhatsApp-account wil toevoegen aan een apparaat, heb je of een beveiligingscode nodig of eenmalige controle via een vingerafdruk of gezichtsscan.

Je kunt de functie aanzetten door naar instellingen te gaan en dan op gekoppelde apparaten te klikken. Hier kun je de functie aanzetten.

whatsapp-business-beta-versie

WhatsApp business koppelen aan je Dubline account

Heb jij een Dubline nummer maar hier nog geen WhatsApp business aan gekoppeld? Het zakelijk inzetten van WhatsApp heeft vele voordelen. WhatsApp business is een speciale app voor zakelijke gebruikers. Hierin kun je een zakelijk profiel aanmaken om mee te communiceren met klanten en zakelijke relaties.

De voordelen hiervan zijn dat je op een laagdrempelige en persoonlijke manier contact kan leggen.Je kunt sneller een klant te woord staan en het versterkt de klantenbinding. Daarnaast kun je met WhatsApp business ook automatische antwoorden instellen. Wil je meer weten over WhatsApp business en hoe je dit koppelt aan je Dubline nummer? Lees hier meer erover.

Nog geen Dubline? Binnen drie minuten een tweede nummer geregeld

Met Dubline voeg je eenvoudig een tweede zakelijk telefoonnummer toe aan je mobiel. Je kiest zelf wat voor nummer je gebruikt. Zo kun je een 085 nummer gebruiken met een zakelijke, landelijke uitstraling. Maar je kunt ook kiezen voor een 06 nummer of een netnummer.

Dubline is dus ideaal voor online ondernemers die goed zakelijk bereikbaar willen zijn. Vanaf € 4,75 exclusief btw per maand heb je al een tweede nummer op je mobiel. Daarnaast is het maandelijks opzegbaar. Dus je kunt het gerust eens uitproberen.

Wil jij altijd goed telefonisch bereikbaar zijn? Check dan snel welk abonnement bij jou past.

AANMELDEN