Als wederverkoper van Bol.com eenvoudig bereikbaar zijn?

Ben je op zoek naar een nummer om als wederverkoper van Bol.com zakelijk bereikbaar te zijn? Bij Dubline regel je eenvoudig een extra  nummer bij op je mobiel. Zo heb je de flexibiliteit en de zakelijke uitstraling op je mobiel.

Waarom een extra nummer op mobiel?

Als wederverkoper van Bol.com wordt je geacht service te verlenen en bereikbaar te zijn en dit meet Bol.com ook. Dan is het professioneel en flexibel om een extra nummer bij op je mobiel te zetten.  Dubline zorgt ervoor dat je de professionele uitstraling en herkenbaarheid van een zakelijk nummer hebt en de flexibiliteit van een 06 nummer. Ook kunnen we zorgen dat je bereikbaar bent op de door Bol.com gewenste uren tussen 09.00 en 17.00 uur.

SERVICE NUMMER AANVRAGEN >

 

0113 nummer aanvragen professionaliteit

Voordelen service nummer bij Dubline

    • Geen extra SIMkaart of toestel nodig

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Herkenbare professionele uitstraling

    • WhatsApp met je service nummer

 

Service-nummer-aanvragen

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra service nummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst). Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een service nummer. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

SERVICE NUMMER AANVRAGEN >

WhatsAppen met je service netnummer

Met een service nummer op je mobiel maak je nu ook eenvoudig een tweede WhatsApp profiel aan waarmee je WhatsApp Business activeert. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Wat kost bellen met een service nummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een service nummer en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent.
Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

SERVICE NUMMER AANVRAGEN >

Service nummer aanvragen

Ook eenvoudig bellen met een service nummer op je mobiel?

Met Dubline bel je eenvoudig met een service nummer en houd je zo zakelijk en privé gescheiden. Ook bespaar je op de aanschaf van een vaste telefoon, omdat je met je service nummer belt via je mobiel.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

SERVICE NUMMER AANVRAGEN >

Postcode check

Controleer of wij nummers beschikbaar hebben voor jouw postcode.

 

Even geduld, jouw postcode wordt gecontroleerd.

ja we hebben iets gevonden.

"Rust op mijn Privé 06"
Rijschool Utrecht
Lees al onze reviews hier
Je eigen service nummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon