Zakelijk bellen met eSIM KPN

KPN is een van de bekendste telecomaanbieders in Nederland. KPN biedt onder andere ook de mogelijkheid om een abonnement afsluiten op een eSIM kaart, naast een gewone SIMkaart. Handig voor zakelijke gebruikers die graag twee telefoonnummers wil gebruiken op een toestel.

Wat is eSIM?

eSIM staat voor embedded SIM. Net zoals bij Dual SIM, waarbij je twee fysieke simkaarten op 1 telefoon kunt gebruiken, biedt de eSIM ook een mogelijkheid om twee telefoonnummers op hetzelfde toestel te gebruiken. Alleen heb je bij de eSIM geen fysieke kaart nodig, maar een digitale kaart die gebonden is aan een provider. Deze digitale simkaart maakt verbinding met het mobiele netwerk en zo kun je deze gebruiken. Het voordeel is dat je geen tweede fysieke simkaart nodig hebt, en dus ook geen telefoon met Dual SIM optie. Echter heb je wel een telefoon nodig die eSIM ondersteund. Lees hier meer over hoe eSIM werkt.

eSIM KPN

Voordelen Dubline versus eSIM KPN

  • Bellen met een vast nummer vanaf mobiel

  • Geen toestel met eSIM nodig

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs eSIM KPN

Een eSIM abonnement zoals bij KPN, zorgt ervoor dat je met twee telefoonnummers kunt bellen vanaf een toestel. Ideaal voor zakelijke gebruikers, want zo kun je zakelijke en privé oproepen makkelijk gescheiden houden. Het nadeel van een eSIM KPN abonnement is dat je er een speciaal toestel voor nodig hebt wat eSIM ondersteunt.

Gelukkig zijn er andere oplossingen om privé en zakelijk eenvoudig te scheiden. Met Dubline gebruik je, net als bij een eSIM KPN abonnement, twee nummers op een toestel. Hier heb je alleen geen eSIM of dual SIM voor nodig. Dubline is namelijk een app waarmee je via het internet belt.

Daarnaast heeft Dubline handige tools en voordelen speciaal voor de zakelijke markt, die je bij een eSIM KPN telecom oplossing niet hebt.

Zo heb je keuze uit verschillende telefoonnummers zoals 06, regio en 085 nummers. Wil je met je team bereikbaar zijn onder één nummer? Bij Dubline kun je met maximaal vijf personen hetzelfde nummer gebruiken. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen.

Je kunt niet alleen samen een nummer gebruiken, maar zelfs meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties met verschillende nummers? Dan kun je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar zijn.

Overstappen van eSIM KPN naar Dubline

Overstappen van een eSIM KPN abonnement naar Dubline? Dan kun je ook jouw nummer van je eSIM KPN meenemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact opnemen met KPN om het nummer van de eSIM over te laten zetten. Binnen 5 tot 10 werkdagen bel jij dan met je eSIM KPN nummer vanaf je mobiele telefoon.

Op het moment dat je overstapt, wordt het nummer van je eSIM KPN gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via de eSIM. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

eSIM KPN

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van Alcatel over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon