Geen werktelefoon meer nodig

Gebruik jij nog steeds een aparte werktelefoon naast je privé toestel? Met Dubline is dat verleden tijd. Dankzij Dubline heb je geen werktelefoon meer nodig. Dubline is een app die jouw werktelefoon vervangt.

Privé en zakelijk gescheiden

Veel mensen houden privé en zakelijk graag gescheiden. Een tweede werktelefoon is dan een optie. Veel mensen krijgen zo’n werktelefoon bijvoorbeeld van hun werkgever en ondernemers kopen vaak zelf een tweede werktelefoon. Nadeel? Je loopt continu met twee toestellen rond. Je moet zowel je privé-  als werktelefoon steeds checken op nieuwe berichten.

Hoe zou het zijn als je alles op één toestel had? Geen werktelefoon meer, maar gewoon een zakelijk nummer op je huidige toestel. Met Dubline kan dat. Je hebt de keuze uit een 085 nummer, een lokaal netnummer en binnenkort ook een 06 nummer. Bellen gaat via wifi of 4G. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

geen werktelefoon meer nodig

Dubline heeft de volgende voordelen:

    • Geen werktelefoon meer nodig

    • Kosten besparen op aanschaf werktelefoon

    • Bereikbaar in binnen – en buitenland

    • WhatsApp via je zakelijke nummer

085 nummer niet regio gebonden

Nummerbehoud

Gebruik je momenteel een werktelefoon en wil je je nummer behouden? Dat kan. Bij Dubline kun je je huidige zakelijke nummer gewoon meenemen. Dit kan een ook een lokaal netnummer of een 085 nummer zijn, maar binnenkort kun je ook je zakelijke 06 nummer overzetten naar Dubline.

Eenvoudig op niet storen

Heb je geen werktelefoon en gebruik je momenteel je privé nummer ook zakelijk? Er zijn veel voordelen van het scheiden van zakelijke en privé telefoontjes. Zo zie je met de Dubline app of je met Dubline wordt gebeld of niet, waardoor je met je bedrijfsnaam kunt opnemen. Wil je in het weekend of in je vakantie niet zakelijk gebeld worden? Dan zet je de app eenvoudig op niet storen.

Samen één nummer

Bij Dubline is het ook mogelijk om met meerdere mensen hetzelfde nummer te gebruiken. Zo kun je met maximaal 5 collega’s hetzelfde nummer gebruiken. Als jij bijvoorbeeld niet beschikbaar bent, gaat de oproep door naar een van je collega’s. Zo bespaar je ook op de aanschaf van vijf losse werktelefoons, want het enige wat je nodig hebt is de Dubline app.

Binnen drie minuten een zakelijke nummer aanvragen

Wil jij geen werktelefoon meer gebruiken, maar wel zakelijk goed bereikbaar zijn? Meld je dan aan bij Dubline en vraag eenvoudig een zakelijk nummer aan. Binnen drie minuten ben je klaar.

AANMELDEN
"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Geen werktelefoon meer gebruiken? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon