Gigaset telefoon

Gigaset is een elektronicamerk wat vaste telefoons verkoopt. Vroeger viel Gigaset onder Siemens, maar Gigaset is sinds 2008 een zelfstandig bedrijf. Gigaset telefoons zijn met name voor de zakelijke markt interessant.

Gigaset telefoons zijn o.a. DECT telefoons. Dit zijn vaste draadloze telefoons. Deze Gigaset telefoons hebben een basisstation waarin ze worden opgeladen, maar zijn tot een bepaalde afstand flexibel. Zo kun je de Gigaset telefoon meenemen naar een andere ruimte in huis of op kantoor om te bellen. Ook kun je vaak een Gigaset telefoon kopen met meerdere toestellen die voor hetzelfde nummer gebruikt worden. Handig voor op kantoor als je met een team werkt.

 

 

Gigaset telefoon

Voordelen Dubline versus Gigaset telefoon

  • Overal bereikbaar

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Keuze uit diverse nummers

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Zakelijk bellen met Gigaset

Vooral voor bedrijven zijn deze Gigaset telefoons dus interessant. Met deze vaste telefoons kun je een vast nummer gebruiken, zoals een 085 of een regio nummer. Bij mobiel is dit vaak niet mogelijk.

Het nadeel van Gigaset telefoons is dat je met je collega’s alleen bereikbaar bent op kantoor. Met het vele thuiswerken van tegenwoordig is flexibiliteit erg belangrijk. Gigaset telefoons zijn weliswaar flexibel, omdat ze draadloos zijn. Maar als je onderweg bent of thuis in plaats van op kantoor, kun je ze niet gebruiken.

Dubline vs Gigaset telefoon

Wat als je wel de voordelen wil van samen één nummer met je team, maar niet vast wil zitten aan één locatie?

Er zijn nog meer zakelijke telefonie oplossingen naast een Gigaset telefoon. Met Dubline kun namelijk wel een zakelijk vast nummer gebruiken, zoals een 085 of regionummer, en deze samen met je team gebruiken zonder dat je een Gigaset telefoon nodig hebt. Je gebruikt Dubline namelijk via een app op je mobiel. Het tweede zakelijke nummer vervangt niet je huidige 06, maar je gebruikt ze dus naast elkaar.

Met Dubline gebruik je een app op je telefoon om te bellen en gebeld te worden. Anders dan bij Gigaset heb je dus maar één toestel nodig. Met je Dubline nummer bel je via het internet. Dit kan via Wifi of 4- en 5G.

Gigaset telefoon
Gigaset telefoon

Duurzamere oplossing

Waarom zou je nog een tweede telefoon, zoals een Gigaset telefoon, aanschaffen om zakelijk te bellen als het ook via je huidige mobiel kan? Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook in de elektronicawereld. Minder hardware is straks ook weer minder elektronisch afval wat opgeruimd dient te worden.

Dubline combineren met Gigaset

Bij sommige Gigaset telefoons is het mogelijk om een Dubline nummer te gebruiken. Namelijk bij de Gigaset N300aIP en de Gigaset N510. Op deze toestellen is het mogelijk om de Dubline app te gebruiken. Zo kun je een vast nummer gebruiken op een vast Gigaset telefoon, maar kun je dit nummer ook mobiel gebruiken of samen met je team beheren.

Overstappen naar Dubline

Wil je van een Gigaset telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel jij dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Gigaset telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van de Gigaset telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van een Gigaset telefoon over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon