Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een kantoornummer op uw smartphone.

Hoe flexibel wilt u werken?

Met Dubline kunnen we één of meerdere nummers uit uw ISDN reeks rechtstreeks laten binnen komen op uw mobiel en of combi van een mobiel en een desktop VOIP telefoon. U heeft geen centrale oed meer nodig. U bepaalt hoe flexibel u wilt zijn en u heeft geen doorschakelkosten meer. Dubline werkt met een app die in eenvoud en werking incl de voicemail vergelijkbaar is met de standaard bel app van uw mobiel. Helaas is de fax voor ons te jaren 80 en hebben we daar geen oplossing voor. Met dit 2e nummer op de mobiel kunt u zodadelijk ook een 2e Whatsapp client activeren en dus ook met het appen heel eenvoudig zakelijk en privé scheiden. Stuur een email met uw situatie naar:   oplossingen@Dubline.nl en wij zullen u voorzien van ons advies om uw ISDN nummers op de meest efficiënte wijze in te zetten.
Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een regio nummer

Bij Dubline kunt u bellen met, en gebeld worden op uw extra nummer. We gebruiken hiervoor een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoort u direct op welk nummer u gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en u betaalt niet voor inkomende oproepen. U ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android u kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iPhone 5 en Android 5. U heeft hiervoor geen extra Simkaart nodig en ook geen nieuw mobiel abonnement. Uw nummer kan ook op meerdere smartphones uitkomen.

Integratie met contactenlijst

U kunt de contactenlijst van uw telefoon eenvoudig gebruiken, zo kunt u makkelijk terug bellen en weet u wie er belt. Dubline maakt geen kopie van uw contactenlijst, het zijn immers uw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon