Hoe werkt het kengetal 085?

Nummers met het kengetal 085 worden veel gebruikt door bedrijven en kun je ook bij Dubline aanvragen. Maar wat is het kengetal 085 precies? En waarom zou je dit als bedrijf gebruiken? We zetten alle info hierover op een rij.

 

085 NUMMER AANVRAGEN

085 nummer aanvragen waarom

Een nummer met kengetal 085 heeft de volgende voordelen:

    • Een 085 nummer is niet regiogebonden

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Landelijke, professionele uitstraling

    • 085 nummer is per stuk af te nemen

    • WhatsApp via 085 nummer

Wat is een 085 kengetal?

Nummers met het kengetal 085 zijn algemene landelijke netnummers die niet regio gebonden zijn. Het zijn nummers die veel gebruikt worden door bedrijven die landelijk opereren. Naast het kengetal 085, kun je bij Dubline ook een regionaal netnummer of een 06 nummer aanvragen.

Waarom een het kengetal 085?

Wanneer je als bedrijf landelijk werkt en niet regio gebonden wilt zijn, is een het kengetal 085 gebruiken de perfecte oplossing. Deze nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio.
Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. Nummers met kengetal 085 hebben geen aansluiting nodig in een vaste woonplaats. Ideaal dus wanneer je niet regionaal werkt. Daarnaast staat een 085 kengetal een stuk professioneler dan een 06 nummer.

Niet voor elk bedrijf is het kengetal 085 geschikt. Als je bijvoorbeeld een duidelijk standplaats hebt met je bedrijf en regio gebonden bent, is het handiger om voor een regionaal nummer te kiezen. Als je een vaste standplaats hebt, maar wel landelijke opereert, kan een nummer met het kengetal 085 wel weer handig zijn.

LEES MEER OVER DE VOORDELEN VAN EEN 085 NUMMER

kengetal 085

Hoe is het kengetal 085 ontstaan?

Het kengetal 085 is ontstaan in 2006 na een besluit van de minister van Economische Zaken. Er zijn weinig regels waar je aan moet voldoen om dit kengetal aan te vragen, waardoor het ook voor ZZP’ers handig te gebruiken is om zo professioneler over te komen.

Sinds een aantal jaren wordt het kengetal 085 steeds vaker gebruikt. Bedrijven werken, dankzij het internet, steeds minder regionaal en gebruiken daarom liever een landelijk telefoonnummer. Met een nummer met het kengetal 085 kun je vanuit elke plek in Nederland (of buitenland) een bedrijf runnen. ls je bedrijf verhuisd, dan verhuist het nummer gewoon mee.

Kosten

Bij Dubline heb je al een een nummer met het kengetal 085 vanaf € 4,95 per maand, exclusief BTW. Dit nummer is via de Dubline app eenvoudig te gebruiken als extra nummer naast je huidige 06 nummer. Ook kun je met meerdere collega’s hetzelfde nummer gebruiken. Lees hier hoe bellen met Dubline werkt.

Bellen naar een nummer met kengetal 085 kost niets extra’s. Een beller betaalt gewoon het lokale tarief.

085 NUMMER AANVRAGEN

Alternatieven

Twijfel je of het kengetal 085 bij jouw bedrijf past? Vraag je dan af welke behoeften er bij jouw bedrijf passen. Heb je een bedrijf wat landelijk of zelfs internationaal opereert en wil je een vast nummer waarop jij en je collega’s te bereiken zijn? Dan is een nummer met kengetal 085 de perfecte oplossing.

Heb je een bedrijf wat lokaal opereert en wil je een herkenbaar nummer voor klanten uit de regio? Dan is een regionaal netnummer een betere optie. Benieuwd naar de opties voor een regionaal netnummer bij Dubline? Lees dan deze pagina over het aanvragen van een regionummer.

Daarnaast heb je ook nog de optie om een zakelijk 06 nummer te gebruiken.

Dubline Zakelijk WhatsApp

WhatsApp zakelijk gebruiken

Met een nummer van Dubline is het ook mogelijk om gebruik te maken van WhatsApp Business. Dit is een aparte app van WhatsApp voor zakelijke gebruikers. Als bedrijf kun je WhatsApp Business inzetten om op een laagdrempelige manier contact te hebben met klanten. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Een nummer met kengetal 085 op je mobiel

Bellen met Dubline werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Je belt en wordt gebeld op je mobiel, maar degene die je belt ziet gewoon je zakelijke 085 kengetal nummer staan. Zelf zie je ook of je gebeld wordt met je Dubline nummer of je gewone 06. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent.

Bereikbaarheid

Met de Dubline app kies je eenvoudig of je wel of niet zakelijk bereikbaar bent op je nummer met kengetal 085. De app hoeft niet aan te staan, want deze activeert zichzelf zodra je gebeld wordt. Wil je juist niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app eenvoudig op niet storen. Bekijk de video op deze pagina om te zien hoe dat werkt.

085 NUMMER AANVRAGEN

085 nummer aanvragen gemakkelijk
Dubline-vaste-telefoon-doorschakelen

Eén nummer op meerdere telefoons

Bij Dubline is het mogelijk om je nummer met kengetal 085 op meerdere mobiele telefoons te gebruiken. Zo kun je makkelijk met meerdere collega’s bereikbaar zijn op hetzelfde nummer. Neem jij niet op, dan wordt de oproep doorgeschakeld naar een van je collega’s. Daarnaast kan iedereen uit jouw team naast het ontvangen van oproepen, ook uitbellen met het zakelijke nummer. Momenteel kun je maximaal 5 mobiele telefoons koppelen aan een nummer, zo ook met een nummer met kengetal 085.

Een nummer met kengetal 085 aanvragen? Binnen 3 minuten geregeld!

Bij Dubline vraag je eenvoudig een nummer met kengetal 085 aan. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 10 verschillende nummers. Op deze manier heb je direct een zakelijke en landelijke uitstraling. Vanaf € 4,95 excl. btw per maand heb je al een nieuw 085 nummer.

De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakelkosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen nummer met kengetal 085 aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via onze aanmeldpagina!

085 NUMMER AANVRAGEN

"Vast bereikbaar op de mobiel"
Mark Derksen
Lees al onze reviews hier
Je eigen 085 nummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon