Op zoek naar een nummer voor Signal?

Ben je op zoek naar een nummer voor Signal? Bijvoorbeeld om de Signal chat app te gebruiken? Maar wil je niet een tweede telefoon of SIMkaart hiervoor aanschaffen? Met Dubline krijg je een tweede nummer op telefoon zonder SIMkaart.

 

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

iphone-apple-update-zakelijk-prive-scheiden

Voordelen Dubline

  • Tweede nummer op je telefoon zonder extra simkaart
  • bellen via internet, dus overal bereikbaar
  • Keuze uit vaste en 06 nummers
  • Eenvoudig Signal koppelen
BEKIJK ALLE VOORDELEN
"Als out of the officemanager ben ik mobiel overal bereikbaar"
Ineke Swart – den Boer
Lees al onze reviews hier

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede virtueel nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer.

Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst).

Je hebt hier dus geen extra SIMkaart voor nodig, zoals bij een gewone provider. Bellen gaat via het internet. Het nummer staat net zo geregistreerd als een gewoon telefoonnummer. Het is dan ook mogelijk om een huidige nummer mee te nemen naar Dubline.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende telefoonnummers.

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

nummer voor Signal
virtueel nummer voor whatsapp

Wat kost een Dubline telefoonnummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een virtueel nummer waar je mee kunt Appen met Signal en hoef je dus geen dual SIM te gebruiken. Wil je onbeperkt bellen met jouw nummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook eenvoudig appen met Signal met een Dubline nummer?

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen en Appen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

Hoe stel je Signal in met je Dubline nummer?

Wil je Signal koppelen aan je Dubline nummer, zodat je je Dubline nummer voor Signal kunt gebruiken? Dit is heel eenvoudig. Signal werkt met zowel vaste als 06 nummers.

  1. Ga naar de App/Play store en zoek op Signal.
  2. Download de app
  3. Voer je Dubline telefoonnummer in
  4. Verifieer je telefoonnummer. Dit gaat normaal via SMS. Maar als je even wacht, verschijnt er ook de optie om gebeld te worden. Klik op ‘bel mij’ om gebeld te worden met de verificatiecode.
  5. Signal is nu gekoppeld aan extra nummer
nummer voor Signal
Aanmelden WhatsApp icoon