Zakelijk bellen met Panasonic DECT telefoon

Panasonic DECT telefoon is een vaste telefoon die je draadloos kunt gebruiken. Zo heb je wel de voordelen van een vaste telefoon (een vast nummer) zonder dat je vastzit aan een ruimte waarin je je telefoon kunt gebruiken. Panasonic is een bekend merk wat DECT telefoons verkoopt. Het is bij deze Panasonic DECT telefoon ook mogelijk om meerdere handsets te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een handset zetten in verschillende ruimtes in huis of op kantoor, om vanaf verschillende plekken te bellen en de telefoon op te nemen.

Zeker voor zakelijk gebruik is de Panasonic DECT telefoon interessant. Bedrijven gebruiken graag een zakelijk nummer, zoals een 085 of een regionummer. Met een Panasonic DECT telefoon kun je bellen met een vast nummer. Bij mobiel is dit vaak niet mogelijk.

Met een Panasonic DECT telefoon ben je overigens wel beperkt in de afstand waarin je je handset mee kan nemen. Zo moet je altijd binnen een bepaalde straal van de oplader blijven. Ook moet een Panasonic DECT telefoon vaak opgeladen worden in het basisstation.

 

panasonic DECT telefoon

Voordelen Dubline versus Panasonic DECT telefoon

  • Overal bereikbaar

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Nederlandstalige support en app

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs Panasonic DECT telefoon

Hoe zit het met andere mogelijkheden om met een vast zakelijke nummer te bellen, zonder beperkt te zijn door afstand en opladen?

Naast een optie als de Panasonic DECT telefoon zijn er meer opties om zakelijk te bellen. Met Dubline kun je namelijk ook zakelijk bellen met vast nummer zoals een 085 of regionummer. Je hebt dan geen vaste telefoon nodig zoals een Panasonic DECT telefoon. Dubline is een app voor op je mobiel waarmee je met een tweede zakelijk nummer kunt bellen. Dit nummer kun je gebruiken op jouw mobiel naastje huidige 06. Dit is een tweede nummer op je mobiel en vervangt dus niet je huidige 06. Je hebt hier ook geen dual sim optie voor nodig. Het tweede nummer van Dubline werkt via de Dubline app.

Anders dan bij de Panasonic DECT telefoon heb je dus maar één toestel nodig. Met je Dubline nummer bel je via het internet. Dit kan via Wifi of 4- en 5G.

Wil je met je team bereikbaar zijn onder één nummer? Je kunt bij Dubline met maximaal vijf personen hetzelfde nummer gebruiken. Zo is er altijd iemand die kan opnemen als klanten bellen. Daarnaast kun je niet alleen samen een nummer gebruiken, maar zelfs meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties met verschillende nummers? Dan kun je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar zijn.

Duurzamere oplossing

Waarom zou je nog een tweede telefoon, zoals een Panasonic DECT telefoon, aanschaffen om zakelijk te bellen als het ook via je huidige mobiel kan? Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook in de elektronica wereld. Minder hardware is straks ook weer minder elektronisch afval wat opgeruimd dient te worden.

Overstappen van Panasonic DECT telefoon naar Dubline

Wil je van jouw Panasonic DECT telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je eenvoudig jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel je dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Panasonic DECT telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je Panasonic DECT telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

panasonic DECT telefoon

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van Panasonic DECT telefoon over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon