Reviews

Met +8.000 gebruikers van de Dubline App hebben we inmiddels diverse reviews mogen ontvangen in de Apple App Store.

apple app store reviews

App Store reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
Berg2011
Prima app
Handig in gebruik, professioneel nummer, kwaliteit is goed. Evt vragen worden direct beantwoord. Top


⭐⭐⭐⭐⭐
Snahje 
Goedkoop en goed extra nummer

Voor een laag bedrag een vaste lijn op je mobiel. Een 085 nummer zorgt voor een professionele uitstraling en de geluidskwaliteit van VOIP is prima. Ook goed om dit als enige nummer bij de Kamer van Koophandel te melden. Dat heeft als voordeel dat je allerlei vervelende (energie)verkopers buiten de deur kunt houden; als ze anoniem bellen neem je niet op en een boodschap inspreken doen ze toch niet.


⭐⭐⭐⭐⭐
Jaap van den Eersten
NL nummer in het buitenland
Ik wilde een Nederlands telefoonnummer dat ik in het buitenland via internet kan gebruiken. Dubline is daar de oplossing voor. Het werkt eenvoudig en goed. Ik beveel Dubline van harte aan!


⭐⭐⭐⭐⭐
priemers
Werkt goed. Goede service

Sinds kort hebben we een tweede label gelanceerd die binnen een dag in de app toegevoegd. Het mooiste is dat ik meteen zie welk label wordt gebeld, dus kan ik ook met de juiste naam opnemen. Makkelijker kan niet!


⭐⭐⭐⭐⭐
Jolanda Pikkaart
Handige app en goede service

Wat ben ik blij met Dubline. Mijn zakelijke telefoongesprekken kan ik nu overal beantwoorden, want ze komen op mijn mobiel binnen. Ik zie of iemand naar mijn 06- of mijn vaste nummer belt. Goede service ook.


⭐⭐⭐⭐⭐
RobinHood2020
Prima app doet wat het beloofd

Mobiel nummer voortaan geheel privé en een vast nummer voor zakelijk verkeer.


⭐⭐⭐⭐⭐
Stif93
Top app

Zeer vernieuwend en praktisch. Fijn dat ik zakelijk en particulier kan scheiden.


⭐⭐⭐⭐⭐
xkayy
Werkt perfect

Dubline is de perfecte oplossing als alternatief voor twee aparte telefoons of dual sim. Kwaliteit van verbinding is goed.

Bekijk hier alle App Store reviews
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon