Dubline geef vrijheid en professionaliteit
met een kantoornummer op de mobiel.

Op één telefoon bereikbaar met een kantoor- en mobiel nummer

Met Dubline kunt u bellen en gebeld worden met een lokaal, kantoornummer op uw mobiele telefoon. Heeft u bijvoorbeeld een rijschool in de regio Amersfoort, dan kunt u vanaf nu een 033 nummer communiceren en telefoontjes op dit nummer ontvangen op uw mobiel. Zo bent u in uw regio makkelijk herkenbaar en bereikbaar en vooral lekker flexibel.

Uitbellen met een regio nummer

Bij Dubline kunt u bellen met, en gebeld worden op uw extra nummer. We gebruiken hiervoor een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone iPhone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoort u direct op welk nummer u gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en u betaalt niet voor inkomende oproepen. U ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android

De app voor het extra telefoonnummer werkt op iOS en Android u kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iPhone 5, IOS 10 en Android 5. Zonder extra Simkaart. Het tweede telefoonnummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

U kunt de contactenlijst van uw telefoon eenvoudig gebruiken, zo kunt u makkelijk terug bellen en weet u wie er belt. Dubline maakt geen kopie van uw contactenlijst, het zijn immers uw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon