Straal professionaliteit uit door samen bereikbaar te zijn op 1 nummer

Loop je tegen het thema aan dat je vaak nummers aan het doorschakelen bent naar elke keer een ander mobieltje? Werk je in teamverband of in diensten ? Met een nummer welke uit komt op meerdere mobieltjes ben je heel flexibel. Als je samen bereikbaar bent dan gaan beide (max 5) mobieltjes tegelijkertijd rinkelen en degene die als eerste opneemt heeft het gesprek.

Voordelen van een team nummer

Het grote voordeel van een nummer op meerdere mobieltjes is ook dat je heel simpel de onderlinge bereikbaarheid kunt afspreken. Handig als je een 24 uurs dienst moet afdekken met meerdere personen of in de service met bereikbaarheid in de avond. Een slimme oplossing voor iedereen die flexibel en snel zaken wil doen. Achter elk nummer zit ook een gezamenlijke voicemail die eenvoudig en gratis uit te luisteren is via de Dubline app. Met de “niet storen” toets in de app bepaal je ook heel simpel wanneer je wel en niet bereikbaar bent.

professionaliteit 020 nummer

Een team nummer heeft de volgende voordelen:

  • Samen bereikbaar op 1 nummer

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Direct op je mobiel

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

Nummer aanvragen of meenemen

We hebben voor alle regio’s nummers beschikbaar en ook landelijke 085 nummers beschikbaar. Daarnaast is het heel eenvoudig om je huidige nummer mee te nemen. Dit wijst zich vanzelf tijdens de registratie.

Om het nummer ook op de mobiel van je collega uit te laten komen hebben we alleen het email adres van je collega nodig welke we activeren in het account. Daarna volgt een activatie email en hoeft je collega alleen nog maar in te loggen om ook verbonden te zijn met het nummer. Je kunt overigens allebei tegelijkertijd in gesprek zijn dus je hebt meerdere lijnen en als de één in gesprek is gaat een 2e inkomende oproep automatisch naar je collega. We kunnen het nummer op maximaal 5 mobieltjes tegelijkertijd laten uitkomen.

Eenvoudig en simpel is onze leidraad!

De perfecte oplossing als je als team zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakel kosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen nummer aanvragen of meenemen ? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via onze website!

"Altijd bereikbaar met Dubline"
Zonnestudio Maxson in Terneuzen
Lees al onze reviews hier
Je eigen team nummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon