Siemens telefoon

Siemens is een Duits elektronicamerk wat diverse elektronica, zoals telefoons, verkoopt over de hele wereld.

Waar Siemens vroeger een van de bekendere merken was van mobiele telefoons, verkoopt het elektronicamerk sinds 2006 alleen nog vaste telefoons. De bekendste Siemens telefoons zijn de Gigaset telefoons. Dat zijn vaste telefoons die draadloos zijn. Zo zit je niet vast aan één ruimte waarin je deze telefoon kunt gebruiken.

Met deze Siemens telefoons is het ook mogelijk om er meerdere handsets bij te kopen. Zo ben je dus op meerdere plekken bereikbaar onder hetzelfde nummer. Sinds 2008 is Gigaset echter niet meer in handen van Siemens. Lees hier meer over de Gigaset telefoons

 

Gigaset telefoon

Voordelen Dubline versus Siemens telefoon

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Overal bereikbaar

  • Keuze uit diverse nummers

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Siemens telefoon

Zakelijk bellen met Siemens

Hoewel Siemens tegenwoordig vooral bekend is van huishoudelijk apparatuur kun je sporadisch online nog wel eens een Siemens telefoon tegenkomen. De huidige generatie Siemens telefoons maakt gebruik van de VoIP techniek en wordt daarom voornamelijk gekocht als telefooncentrale voor zakelijk gebruik.

Nadeel vaste Siemens telefoon

Het nadeel van een vaste Siemens telefoon, is dat je beperkt bent in de afstand waarin je je handset mee kan nemen. Je kunt de vaste telefoon niet meenemen als je ver van huis of kantoor gaat. Ook moeten deze telefoons vaak opgeladen worden in het basisstation.

Dubline vs Siemens telefoon

Zijn er dan geen andere mogelijkheden om met een professioneel zakelijk nummer te bellen, zonder dat je vastzit aan een locatie en het steeds weer moeten opladen?

Met Dubline kun je ook zakelijk bellen met een vast nummer. Hier heb je, in tegenstelling tot een Siemens telefoon, geen vast toestel voor nodig. Je belt met een vast nummer via de Dubline app op je mobiel. Je gebruikt dit nummer dus naast je huidige 06 op je smartphone. Je hebt keuze uit een 085, regio, of tweede 06 nummer.

Duurzamere oplossing

Anders dan bij een Siemens telefoon, heb je dus maar één toestel nodig om privé en zakelijk mee te bellen. Met je Dubline nummer bel je via het internet. Dit kan via Wifi of 4G/5G. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

Siemens telefoon

Overstappen van Siemens naar Dubline

Wil je van jouw Siemens telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw huidige zakelijke nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel jij dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Siemens telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je Siemens telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

Aanmelden bij Dubline? Binnen 3 minuten geregeld

Ben je klaar om van een Siemens telefoon over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon