Een tweede telefoonnummer met Skype Business

Skype for Business, ook wel Skype voor bedrijven, is de zakelijke versie van Skype. Met de gewone versie van Skype kun je met maximaal 20 personen online vergaderen. Ideaal voor privé gebruik of kleine teams. Met Skype Business kun je echter tot 250 personen online vergaderen. Ook kun je werknemers-accounts beheren en de applicatie integreren in andere Office-apps. In juli 2021 is Skype Business helemaal vervangen door Microsoft Teams. De on-premise server- versie van Skype Business bestaat nog wel, en is nog steeds te gebruiken.

Met Skype Business kun je instant berichten versturen en (video)bellen. Maar als team kun je ook samen aan online aan documenten werken om zo samen te werken op afstand. Met Skype Business kun je dus online samenwerken met je team en eenvoudig met elkaar communiceren op afstand.

 

skype business

Voordelen Dubline versus Skype Business

  • Keuze uit 085, regio, en 06 nummers

  • Optie voor welkomsbericht en keuzemenu

  • Nederlandstalige support en app

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Bellen met Skype Business

Met Skype Business kun je ook telefoneren. Je kunt bellen, gebeld worden en doorschakelen. En dat allemaal vanaf je laptop, tablet, pc of telefoon. Bellen gaat namelijk via het internet.

Microsoft applicaties

Skype Business is ook te koppelen aan Microsoft Office. Zo kun je gebruik maken van applicaties als Word, Excel etc. binnen de Skype omgeving.

Ook krijg je met Skype Business professionele beveiliging. Privé verbindingen zijn privé en bestanden worden versleuteld verstuurd.

Kosten

Voor Skype Business betaal je een vast bedrag per medewerker per maand.

Dubline vs Skype Business

Net als Skype Business is Dubline een app waarmee je via het internet belt. Met Dubline gebruik je de app alleen op je telefoon, om te bellen en gebeld te worden. Anders dan bij Skype heb je dus niet de optie om te videobellen.

Bij Dubline heb je echter andere handige zakelijke functies. Zo heb je keuze uit verschillende telefoonnummers zoals 06, regio en 085 nummers. Wil je met je team bereikbaar zijn onder één nummer? Bij Dubline kun je met maximaal vijf personen hetzelfde nummer gebruiken. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen.

Je kunt niet alleen samen een nummer gebruiken, maar zelfs meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties met verschillende nummers? Dan kun je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar zijn. Daarnaast is het bij Dubline mogelijk een welkomstbericht en keuzemenu toe te voegen.

Ook heeft Dubline een Nederlandstalig support desk, waar je naar kunt bellen, mailen en WhatsAppen.

skype business
niet regiogebonden 085 nummer aanvragen

Overstappen van Skype Bussines naar Dubline

Wil je van Skype Business overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw Skype nummer meenemen. Dit kun je tijdens de registratie bij Dubline aangeven. Wij zullen dan contact opnemen met de provider van het Skype nummer om het nummer over te zetten. Binnen 5 tot 10 werkdagen bel jij dan met je zakelijke Skype nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt, wordt je vaste Skype nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via Skype. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon