Professioneel starten

Als starter direct professioneel voor de dag komen

Al over nagedacht over hoe je bereikbaar wilt zijn met je nieuwe bedrijf? Wil je dat klanten bellen naar je 06-nummer of naar een zakelijk nummer? Met de Dubline app hoef je niet te kiezen en krijg je een zakelijke lijn, direct op je mobiel. Privé en zakelijk gescheiden houden was nog nooit zo gemakkelijk.

De Dubline app maakt gebruik van de dataverbinding van je mobiel (3G, 4G en wifi) en is dus geen doorschakelservice. Naast je 06-nummer kies je bij Dubline een volwaardig, regiogebonden kantoornummer op je mobiel of laat je Dubline je huidige ‘vaste’ nummer naar de app porteren. Heb je een onderneming in bijv. de regio Amersfoort, dan ontvang je de telefoontjes op je 033-nummer gewoon op je mobiel. Inkomende oproepen zijn gratis, dus je bespaart direct. Van mobiele provider wisselen is niet nodig.

Eenvoudig en simpel!

De app werkt net als bellen met je 06 en maakt gebruik van je contactenlijst en recente oproepenlijst. En wil je je oproepen van je Dubline-nummer op twee mobiele telefoons of zowel op een bureautoestel als op je mobiel laten binnen komen? Dat kan! Met Dubline ben je makkelijk herkenbaar en dankzij de ‘niet storen’-knop ook zakelijk niet bereikbaar wanneer je dat wilt.