Bellen met T-mobile zakelijk

T-mobile heeft net als vele andere telecomaanbieders ook zakelijke opties. T-mobile zakelijk is speciaal voor ondernemers.

T-mobile zakelijk heeft meerdere zakelijke opties voor ondernemers. Denk aan sim only, maar ook abonnementen met een toestel erbij. T-mobile zakelijk biedt de abonnementen die ook beschikbaar zijn voor consumenten, alleen dan op de zakelijke markt aangepast.

De T-mobile zakelijk abonnementen zijn flexibeler dan de gewone T-mobile abonnementen en elk moment aan te passen en uit te breiden. Ook is het mogelijk om onbeperkt zakelijk mobiel internet te gebruiken.

T-mobile zakelijk

Voordelen Dubline versus T-mobile zakelijk

  • Geen extra toestel nodig

  • Keuze uit 085, regio en 06 nummers

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs T-mobile zakelijk

Anders dan bij T-mobile zakelijk, heeft Dubline nog meer voordelen die voor de zakelijke gebruiker interessant zijn.

Dubline is een zakelijke telefonie oplossing waarmee je met een zakelijke nummer naar keuze kunt bellen vanaf je huidige mobiel. Je hebt dus geen extra toestel nodig. Dubline is een app die je eenvoudig op elk mobiele toestel kunt installeren. Vervolgens bel je via je Wifi verbinding of 4G/5G. Zo ben je dus overal bereikbaar. Bij Dubline heb je naast vaste nummers, zoals 085 en regionummers, ook keuze uit 06 nummers. Zo’n 06 nummer vervangt niet je huidige 06, maar kan als tweede zakelijke nummer gebruikt worden. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

Het nadeel van T-mobile zakelijk ten opzichte van Dubline is dat je privé en zakelijk niet vanaf één toestel gescheiden kunt houden, tenzij je dual SIM als optie op je telefoon hebt. Maar dan nog is het onderscheid tussen zakelijke en privé telefoontjes die binnenkomen onduidelijk. Met Dubline kun je een speciale ringtone instellen en ziet het oproepscherm er anders uit dan oproepen vanuit je privé nummer.

Dubline heeft nog meer interessante voordelen, zoals samen met je team een nummer beheren, of zelf meerdere nummers beheren vanuit één account. Lees hier meer over de voordelen van Dubline.

Overstappen van T-mobile zakelijk naar Dubline

Wil je van T-mobile zakelijk overstappen naar Dubline? Dan kun je eenvoudig jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met T-mobile om het nummer over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel je dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt, wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via jouw zakelijke T-mobile nummer. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je T-mobile zakelijk abonnement wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

T-mobile zakelijk

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van T-mobile zakelijk over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon