Telefoon van de zaak, wel of niet nodig?

Ben je op zoek naar een telefoonoplossing voor jouw bedrijf? Dan is een telefoon van de zaak een optie. Op deze manier kunnen medewerkers met hun eigen telefoon van de zaak zakelijke telefoontjes plegen. Maar er is nog een makkelijkere oplossing. Met Dubline krijgen jouw medewerkers een tweede telefoonnummer op hun eigen mobiel, zonder dat iedere medewerker dus een eigen telefoon van de zaak nodig heeft. Hiermee bespaar je flink op je zakelijke telefoniekosten.

iphone-apple-update-zakelijk-prive-scheiden
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier

Voordelen Dubline:

    • Geen telefoon van de zaak nodig

    • Besparen op je telefoniekosten

    • Zakelijk en privé gescheiden houden op één toestel

    • Keuze uit 085, netnummers en 06 nummers

telefoon van de zaak

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer.

Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst).

Je hebt hier dus geen SIMkaart of tweede telefoon van de zaak voor nodig. Bellen gaat via het internet. Ook bevat de app handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende nummers.

Gebruik je momenteel al een telefoon van de zaak met een zakelijk nummer? Dit nummer neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

telefoon van de zaak
telefoon van de zaak

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je dus geen extra telefoon van de zaak aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook eenvoudig je zakelijke telefonie regelen?

Met Dubline bel je met twee nummers vanaf je iPhone, zonder dual SIM. Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en bespaar je op de aanschaf van een extra telefoon.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

Aanmelden WhatsApp icoon