Op zoek naar een virtueel nummer voor WhatsApp?

Ben je op zoek naar een virtueel nummer voor WhatsApp? Bijvoorbeeld om WhatsApp Business te gebruiken? Maar wil je niet een tweede telefoon of SIMkaart hiervoor aanschaffen? Met Dubline krijg je een tweede nummer op telefoon zonder SIMkaart.

 

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

iphone-apple-update-zakelijk-prive-scheiden

Voordelen Dubline

  • Tweede nummer op telefoon zonder extra simkaart
  • bellen via internet, dus overal bereikbaar
  • Keuze uit vaste en 06 nummers
  • Eenvoudig WhatsApp (business) koppelen
BEKIJK ALLE VOORDELEN
"Rust op mijn Privé 06"
Rijschool Utrecht
Lees al onze reviews hier

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede virtueel nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer.

Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst).

Je hebt hier dus geen extra SIMkaart voor nodig, zoals bij een gewone provider. Bellen gaat via het internet. Het nummer staat net zo geregistreerd als een gewoon telefoonnummer. Het is dan ook mogelijk om een huidige nummer mee te nemen naar Dubline.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan virtuele telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende telefoonnummers.

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

virtueel nummer voor whatsapp
virtueel nummer voor whatsapp

Wat kost een virtueel telefoonnummer?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een virtueel nummer waar je mee kunt WhatsAppen en hoef je dus geen dual SIM te gebruiken. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook eenvoudig WhatsAppen met een virtueel nummer?

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen en WhatsAppen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

Hoe stel je WhatsApp (business) in met je virtuele nummer?

Wil je WhatsApp (business) koppelen aan je Dubline nummer, zodat je je virtuele nummer voor WhatsApp kunt gebruiken? Dit is heel eenvoudig.

  1. Ga naar de App/Play store en zoek op WhatsApp (Business).
  2. Download de app
  3. Voer je virtuele telefoonnummer in
  4. Verifieer je telefoonnummer. Dit gaat normaal via SMS. Maar als je even wacht, verschijnt er ook de optie om gebeld te worden. Klik op ‘bel mij’ om gebeld te worden met de verificatiecode.
  5. WhatsApp is nu gekoppeld aan je virtuele nummer

Wist je dat WhatsApp Business allerlei handige bedrijfstools heeft? Lees er hier meer over.

virtueel nummer voor whatsapp
Aanmelden WhatsApp icoon