VoIP nummer aanvragen

Een VoIP nummer aanvragen? Met een VoIP nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. Een VoIP nummer is dat namelijk ook niet. Wanneer je winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen heeft is een VoIP nummer aanvragen de ideale uitkomst. Dit nummer kun je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland communiceren aan je klanten, wel zo duidelijk.

VoIP hoe werkt dat?

VoIP is de afkorting van Voice over IP, simpelweg uitgelegd als bellen over het telefoonnetwerk naar IP-adressen. Met VoIP bel je dus naar IP adressen in plaats van naar telefoonnummers. De gesprekskwaliteit bij VoIP is beter dan bij digitaal of analoog bellen.

Bij VoIP kun je zowel een vast nummer kiezen als je huidige nummer meenemen. Ook is het bij veel aanbieders mogelijk om jouw VoIP telefonie te optimaliseren naar jouw voorkeuren met bijvoorbeeld een keuzemenu en openingstijden. VoIP wordt door verschillende telecombedrijven aangeboden.

VoIP telefoonnummer aanvragen

Voordelen telefoonnummer bij Dubline

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Landelijke of regionale uitstraling

  • WhatsApp via je Dubline nummer

  • Bellen met de Dubline app werkt zoals je gewend bent

VoIP nummer vs Dubline

Met een VoIP nummer heb je weliswaar meer opties dan bij een traditionele vaste telefoon, toch zitten er ook nadelen aan. Een VoIP telefoon is locatie verbonden, ondanks dat deze draadloos is. Je kunt er niet mee bellen als je onderweg bent of meenemen naar een andere plek om te bellen. Wil je een VoIP nummer aanvragen om flexibel te kunnen bellen? De bel app van Dubline werkt vrijwel hetzelfde maar is een gemakkelijker alternatief voor VoIP.

De Dubline bel app is hét alternatief voor een VoIP nummer. Met Dubline bel je ook via het internet, maar dan op je mobiel. Je hebt dus geen extra toestel nodig, zoals een VoIP telefoon. Met de Dubline app bel je met een tweede zakelijk nummer. Dit kan een 085 nummer zijn, maar ook een regionummer of een 06 nummer. Het voordeel van Dubline ten opzichte van een VoIP telefoon is, dat je overal flexibel bereikbaar bent.

Vanaf € 4,95 excl. btw per maand heb je al een nieuw nummer bij Dubline, het alternatief voor een VoIP nummer.

De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakelkosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Bellen zoals je gewend bent met Dubline

Met de Dubline app, werkt bellen gewoon zoals je gewend bent. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij.

Omdat Dubline werkt met een andere ringtone, weet je direct of je zakelijk of privé wordt gebeld. Wil je even niet bereikbaar zijn? Zet de app dan op ‘niet storen’. Binnenkomende gesprekken gaan dan automatisch naar een ander verbonden toestel of je voicemail, die je persoonlijk kunt inspreken.

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld!

Wil jij ook hét alternatief voor een VoIP nummer aanvragen? Meld je dan aan!

AANMELDEN
"Altijd bereikbaar met Dubline"
Zonnestudio Maxson in Terneuzen
Lees al onze reviews hier
Hét alternatief voor een VoIP nummer aanvragen Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon