Zakelijk bellen met een VoIP telefoon

Wil je bellen met VoIP, dan kan dit o.a. met een VoIP telefoon. Dit is een vaste draadloze telefoon die aangesloten is op het internet. Met VoIP bel je immers via het internet.

Een VoIP telefoon is een telefoon die via een IP-connectie verbinding maakt met de telefooncentrale. Dit kan bijvoorbeeld zijn op een lokale netwerk. Ook kan een VoIP telefoon verbonden zijn met een telefooncentrale in de cloud, ook wel hosted telefonie genoemd.

Telefoneren wordt steeds meer digitaal. Tegenwoordig lopen de meeste gesprekken via het internet door IP-gebaseerde aansluitingen. Hierdoor bellen al heel veel mensen via het IP-telefonie. Met een VoIP telefoon krijg je niet alleen een IP verbinding, maar ook uitstekende HD-geluidskwaliteit, flexibiliteit en een aantal telefoonnummers per aansluiting zodat je meerdere gesprekken tegelijk kan voeren.

 

 

VoIP telefoon

Voordelen Dubline versus VoIP telefoon

  • Te gebruiken op elk mobiele apparaat

  • Geen speciale VoIP telefoon nodig

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs VoIP telefoon

Met een VoIP telefoon heb je weliswaar meer opties dan bij een traditionele vaste telefoon. Toch zitten er ook nadelen aan. Een VoIP telefoon is locatie verbonden, ondanks dat deze draadloos is. Je kunt er niet mee bellen als je onderweg bent of meenemen naar een andere plek om te bellen.

Met Dubline bel je ook via het internet, maar dan op je mobiel. Je hebt dus geen extra toestel nodig, zoals een VoIP telefoon. Met de Dubline app bel je met een tweede zakelijk nummer. Dit kan een 085 nummer zijn, maar ook een regionummer of een 06 nummer. Het voordeel van Dubline ten opzichte van een VoIP telefoon is, dat je overal flexibel bereikbaar bent.

Bij Dubline heb je de optie om meerdere zakelijke nummers te gebruiken via één account, en dus één mobiel. Stel dat je een winkel hebt met meerdere vestigingen, dan kun je per vestiging een lokaal netnummer gebruiken en toch op al die nummers bereikbaar zijn vanaf je mobiel. En handig voor teams, je kunt ook met collega’s hetzelfde nummer gebruiken. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

Overstappen van een VoIP telefoon naar Dubline

Wil je van jouw VoIP telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je eenvoudig jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel je dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je VoIP telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je VoIP telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

VoIP telefoon

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van een VoIP telefoon over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon