Dubline voor Digital Nomads

Flexibel werken in binnen- en buitenland op de tijden dat jij wil en toch zakelijk bereikbaar zijn met een professioneel nummer. Met de Dubline app voeg je een professioneel zakelijk nummer aan je mobiel toe. Want hoe mooi zou het zijn als je gewoon op je extra nummer bereikbaar bent én dat je je klanten thuis, onderweg en op het werk kunt bellen met de zakelijke, vaste lijn. Bij het uitbellen met de Dubline app wordt ook je Dubline nummer getoond (vast of 06). Dat bespaart niet alleen kosten, maar je bent ook een stuk flexibeler. Geen telefoons of telefooncentrale meer op kantoor of thuis maar rechtstreeks op je mobiele telefoon.  Een mooie oplossing voor vaste én mobiele telefonie voor elke Digital Nomad ondernemer en zo scheid je heel simpel privé van zakelijk waar je ook bent ter wereld. Het enige wat je nodig hebt voor Dubline is een goede internetverbinding, 4/5G of Wifi. 

Dubline is een bel app die je even makkelijk gebruikt als je 06-nummer en dan ook met de professionele uitstraling van een kantoor nummer. Je Dubline-nummer staat helemaal los van je 06-nummer of het nummer van je buitenlandse SIMkaart. Dubline is geen doorschakeldienst en voor inkomende oproepen op je zakelijke nummer worden geen belminuten gerekend, ook niet wanneer je in het buitenland bent! Ook het uitluisteren van de voicemail is gratis, ook in het buitenland. Dubline is ideaal als je je 06 privé wilt houden en zakelijk professioneel bereikbaar wilt zijn. Daarnaast kun je het 2e nummer ook gebruiken om zakelijk mee te appen via Whatsapp Business. Als je met je Dubline app uitgaand belt naar Nederlandse nummers dan zijn dat lokale gesprekken, er is dus geen sprake van roaming kosten.

085 nummer aanvragen professionaliteit

Voordelen van Dubline

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

  • Geen roaming voor het bellen naar NL nummers

  • 2 of meer nummers op 1 telefoon

  • Professionele uitstraling

  • Zowel bellen als appen

Ineke-Swart

Als out of the officemanager ben ik mobiel overal bereikbaar

Dubline bied mij professionaliteit in vrijheid. Door het vaste nummer op mobiel ben overal bereikbaar en niet plaatsgebonden met een professionele uitstraling van een vast nummer. De aanvullende diensten van conference call, zakelijke whatsapp en voicemail zorgen ervoor dat ik mijn klanten optimaal kan bedienen met minimale kosten. En het mooie van Dubline is dat ze luisteren naar de klanten en de diensten steeds verder ontwikkelen. Ik groei graag met Dubline mee!

Ineke Swart – den Boer van Inique4U dé enige out of the officemanager van Nederland. Kijk samen naar je onderneming. Ontdek tools en systemen die je werk leuker en effectiever maken.

www.inique4u.nl

Meerdere nummers?

Heb je 1 of meerdere webshops of businesses en wil je hierop ook aparte nummers hebben ? In de Dubline app kunnen we maximaal 5 nummers laten binnen komen. Alle 5 nummers kunnen een eigen naam hebben die wordt getoond bij een binnenkomende oproep, zo zie je op welk nummer je gebeld wordt. Ook kan elk nummer zijn eigen welkomst- en voicemail boodschap krijgen. Zo kun je de beller ook optimaal te woord staan en bedienen.

Dubline voor Digital Nomads

Starter?

Ben je starter en heb je al nagedacht over je professionele bereikbaarheid? Ga je alles met je privénummer doen of doe je het vanaf de start gescheiden en bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent voor je klanten? Het is goed om na te denken over welk image je wilt uitstralen, een vast kantoornummer straalt meer uit dan een 06 nummer. Ga je regionaal of landelijk zaken doen? Vragen waar wij je wellicht bij kunnen helpen.  Je kunt bij Dubline uiteraard starten zonder KvK nummer en deze later toevoegen zodat je alles zakelijk hebt staan. 

Tijdelijk nummer?

Heb je voor een speciaal project een nummer nodig  of wil je gewoon tijdelijk bereikbaar zijn op een apart nummer? 

Met de Dubline app zet je eenvoudig een 2e nummer op je mobiel en kun je bellen en gebeld worden zonder dat je een extra toestel op zak moet hebben. Daarnaast houd je ook de kosten apart van je eigen 06 en je kunt er nog eens mee appen ook. Heb je collega’s in je project team? Ook bij hun kan het nummer op de mobiel (max 5 personen). 

Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon