Dubline voor “kleine” bedrijven

Je hebt zelf of samen een bedrijf en wilt flexibel werken en professioneel mobiel bereikbaar zijn. Af en toe de “uitknop” vinden en even niet bereikbaar voor je klanten maar wel op je eigen 06 voor familie en vrienden is ook wel handig. Met de Dubline app voeg je een professioneel zakelijk nummer aan je mobiel toe. Want hoe mooi zou het zijn als je gewoon op je vaste nummer bereikbaar bent én dat je je klanten thuis, onderweg en op het werk kunt bellen met de zakelijke, vaste lijn. Dat bespaart niet alleen kosten, maar je bent ook een stuk flexibeler. Geen telefoons of telefooncentrale meer op kantoor of thuis maar rechtstreeks op je mobiele telefoon en als je zelf even “uit” wilt zet je de app op “niet storen”.  Een mooie oplossing voor vaste én mobiele telefonie voor elke zelfstandige ondernemer en zo scheid je heel simpel privé van zakelijk.

Dubline is een bel app die je even makkelijk gebruikt als je 06-nummer en dan ook met de professionele uitstraling van een kantoor nummer, zeker ook omdat we een welkomstboodschap voor je nummer kunnen plaatsen. Je Dubline-nummer staat helemaal los van je 06-nummer (geen doorschakeldienst) en voor inkomende oproepen op je zakelijke nummer worden geen kosten gerekend! Ook het uitluisteren van de voicemail is gratis. Dubline is ideaal als je je 06 privé wilt houden en zakelijk professioneel bereikbaar wilt zijn. Daarnaast kun je het 2e nummer ook gebruiken om zakelijk mee te appen via Whatsapp Business. Als je uitbelt wordt je vaste nummer getoond en in de app zit een eigen recente oproepenlijst.

085 nummer aanvragen professionaliteit

Voordelen van Dubline

  • Zakelijk goed bereikbaar op je mobiel

  • Professionele uitstraling

  • Zowel bellen als appen

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

Overal en altijd mobiel bereikbaar zijn met een “vaste” lijn

Werk je samen met iemand en wil je 1 nummer op 2 of max 5 mobieltjes laten uitkomen ? Dat is geen probleem met Dubline en het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de extra email adressen van je collega’s. Als je dan gebeld wordt gaan alle mobieltjes rinkelen en die als eerste opneemt heeft het gesprek. Omdat je meerdere lijnen/apps hebt kun je ook tegelijkertijd met meerdere apps in gesprek zijn op het nummer.

Banner-Portretten-068

Met Dubline beheer je ook simpel meerdere nummers

Heb je 1 of meerdere webshops of businesses en wil je hierop ook aparte nummers hebben? In de Dubline app kunnen we maximaal 5 nummers laten binnen komen. Alle 5 nummers kunnen een eigen naam hebben die wordt getoond bij een binnenkomende oproep, zo zie je op welk nummer je gebeld wordt. Ook kan elk nummer zijn eigen welkomst- en voicemail boodschap krijgen. Zo kun je de beller ook optimaal te woord staan en bedienen.

Dubline-2-nummers-1-telefoon

Slim bereikbaar voor service doeleinden?

Een service afdeling heeft bijvoorbeeld bereikbaarheid tot in de avond. Wellicht ook met  collega’s in een soort van roulatie schema. Als je niet meer wilt doorschakelen of klanten met je (privé) 06 nummer terug wil bellen dan is de Dubline app een handige oplossing. Je kunt eenvoudig in- en uitloggen als je dienst hebt. Je bent bereikbaar op een “vast” nummer en als met de Dubline app de klanten belt zien je “vaste” nummer.

"Makkelijker kan niet!"
Patrick Riemers
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon